25 C
Limassol
Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025
Περισσότερο

    Καρολίνα Πελενδρίτου: Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρα-Κολύμβησης του Μάντσεστερ

    Η ελπιδοφόρα παραολυμπιονίκης από την Κύπρο, Καρολίνα Πελενδρίτου, βρίσκεται στο Μάντσεστερ, όπου θα λάβει μέρος στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Swimming από τις 31 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2023. Το διεθνές αθλητικό γεγονός θα φιλοξενηθεί στο «Aquatics Centre» στο Μάντσεστερ και θα συγκεντρώσει περισσότερους από 600 κολυμβητές ΑμεΑ από περίπου 70 χώρες.

    Η Καρολίνα Πελενδρίτου αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου πέρυσι, θα αγωνιστεί σε δύο αγωνίσματα. Συγκεκριμένα, στις 31 Ιουλίου θα δώσει τον αγώνα της στα 50μ ελεύθερο, ενώ στις 2 Αυγούστου θα αγωνιστεί στα 100μ πρόσθιο. Η Καρολίνα έχει αποτελέσει πηγή περηφάνιας για την Κύπρο, καθώς έχει κατακτήσει συνολικά έντεκα μετάλλια σε διεθνή πρωταθλήματα, εννέα χρυσά και δύο αργυρά.

    Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Swimming αποτελεί και το βασικό κριτήριο πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών σε αυτόν τον αγώνα κρίνουν την πρόκρισή τους στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για ανθρώπους με αναπηρία.

    Η Καρολίνα Πελενδρίτου εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς την υποστηρικτική της ομάδα, καθώς και προς τους συνεργάτες της, που την στήριξαν στην προετοιμασία της και την βοήθησαν να ξεπεράσει τις προκλήσεις που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    710ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ