εβιτα
εβιτα

Το βόλεϊ έχει την τιμητική του στις βραβεύσεις της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για το έπαθλο των καλύτερων Εφήβων και Νεανίδων για τα ομαδικά αθλήματα του 2017.

Η Εβίτα Λεωνίδου ανακηρύχθηκε από την ΚΟΕ ως η καλύτερη νεάνιδα αθλήτρια για το 2017 και θα βραβευτεί από την ΚΟΕ την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο στις 19:00.

H Eβίτα Λεωνίδου γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2000 στη Λεμεσό. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα και στελεχώνει τη γυναικεία ομάδα των «γαλάζιων», αγωνίζεται σαν λίμπερο και ακραία, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Γυναικών. Τελευταία της παρουσία η συμμετοχή στον πρώτο γύρο τν προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 στο Τσέρκασι της Ουκρανίας. 

Η νεαρή αθλήτρια αποτελεί μέλος και των Εθνικών ομάδων Beach Volley όπου από την ηλικία των 13 ετών αποτελεί μέλος των ομάδων με πολλές διεθνείς συμμετοχές.

Καλύτερος έφηβος του 2017 ο Σωτήρης Σιαπάνης

Το βόλεϊ έχει την τιμητική του στις βραβεύσεις της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για το έπαθλο των καλύτερων Εφήβων και Νεανίδων για τα ομαδικά αθλήματα του 2017.

Ο Σωτήρης Σιαπάνης  ανακηρύχθηκε από την ΚΟΕ ως ο καλύτερος έφηβος αθλητής για το 2017 και θα βραβευτεί από την ΚΟΕ την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο στις 19:00.

Ο Σωτήρης Σιαπάνης  γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2001 στη Λεμεσό. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας και στελεχώνει την  εφηβική και ανδρική ομάδα των «ερυθρολεύκων», αγωνίζεται σαν λίμπερο και ακραίος, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής  Εφήνων Τελευταία του  παρουσία η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στην Άναπα της Ρωσίας. 

Εκεί ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του αφού ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ του Ομίλου μας απέναντι  σε Πολωνούς, Ρώσους και Σλοβένους, πέμπτος πανευρωπαϊκά  και πρώτος σε όλους τους ομίλους στη θέση του ακραίου.

Ο Σωτήρης Σιαπάνης αποτελεί μέλος και των Εθνικών ομάδων Beach Volley όπου από την ηλικία των 13 ετών αποτελεί μέλος των ομάδων με πολλές διεθνείς συμμετοχές σε Κύπρο και εξωττερικό.

Η νεαρή αθλήτρια αποτελεί μέλος και των Εθνικών ομάδων Beach Volley όπου  αποτελεί μέλος των ομάδων με πολλές διεθνείς συμμετοχές.