Καλπάζει αήττητο για τον τίτλο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1-3

Μεγάλο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια ιδιαίτερα στο πρώτο σετ όπου οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου «έπιασαν» στον ύπνο τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ με 25-23.

Αυτό λειτούργησε θετικά για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας οι παίκτες του οποίου συνειδητοποίησαν  τις δυσκολίες του παιγνιδιού και ότι οι αντίπαλοι τους δεν θα τους συγχωρούσαν τα λάθη.

Ανεβάζοντας στροφές και βελτιώνοντας πολύ τόσο την άμυνα τους –κυρίως στις υποδοχές – όσο και την επίθεση κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιγνίδι σε 1-1 σετ με 13-25.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αγωνιζόμενοι με σοβαρότητα και ανεβάζοντας συνεχώς την απόδοση τους κατάφεραν να πάρουν και τα επόμενα σετ με 21-25 και 12-25 κατακτώντας ακόμη μία νίκη που τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ                     3-1

Τα δύο πανεπιστήμια κυνήγησαν με πάθος την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και το παιγνίδι ήταν κυριολεκτικά ντέρμπι αφού οι παίκτες και των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα για την κατάκτηση της.

Το πρώτο σετ πήγε στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο με 25 -22 για να απαντήσει άμεσα το Ευρωπαϊκό με 17 -25 προσδίδοντας νέο χαρακτήρα στο παιγνίδι αφού η συνέχεια προβλεπόταν και ήταν συναρπαστική .

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στην άμυνα και στην υποδοχή κοντά αλλά και μακριά από το φιλέ κατάφερε να πάρει σημαντικούς πόντους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα  και ταυτόχρονα τα δύο συνεχόμενα σετ με 25-22 και 25-19 χαρίζοντας έτσι την πρώτη νίκη στο φετινό εξαιρετικά συναρπαστικό πρωτάθλημα πετόσφαιρας αντρών  η οποία βεβαίως πανηγυρίστηκε δεόντως αφού προήλθε απέναντι σε ένα ισάξιο αντίπαλο και μετά από μία σπουδαία αγωνιστικά μάχη

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες

Αγώνες Νίκες Ήττες ΣΕΤ Βαθμοί
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 4 4 0 12-1 13
  1.  
FREDERICK UNIVERSITY 3 2 1 6-3 6
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 3 1 2 4-7 3
  1.  
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3 1 2 4-7 3
  1.  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3 0 3 1-9 0

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ