Special Olympics Hellas 2017 6
Special Olympics Hellas 2017 6

Με τις πιο θερμές μας ευχές για καλό ταξίδι και πολλές επιτυχίες αναχώρησε σήμερα με τον Υπερήφανο Χορηγό μας, την Aegean Airlines, η Ελληνική Αποστολή Special Olympics για την Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχει στους Παγκύπριους Αγώνες Special Olympics που διεξάγονται στη Λάρνακα από 5- 12 Μαΐου 2017.

Η Περιφερειάρχης Αττικής, κα Rena Dourou, βρέθηκε στο αεροδρόμιο όχι μόνο για να κατευοδώσει την Ελληνική Αποστολή αλλά για να ταξιδέψει μαζί τους 33 αθλητές και προπονητές μας από τα Προπονητικά Προγράμματα Special Olympics των Νομών Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας και Έβρου που θα αγωνιστούν στα αθλήματα του Στίβου και της Κολύμβησης.

Η κα. Δούρου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «αθλήτριες και οι αθλητές μας θα τα δώσουν όλα για άλλη μια φορά σε σημαντικούς αγώνες, αγώνες ζωής που στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα: ότι τα άτομα με νοητική αναπηρία αξίζουν και δικαιούνται μια ίση μεταχείριση στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».

Στην Κύπρο θα μεταβούν αύριο και ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσης Κοδέλλας και η Γενική Διευθύντρια των Special Olympics Hellas κα. Άρτεμις Βασιλικοπούλου για να χειροκροτήσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών μας.

Special Olympics Hellas 2017 (1) Special Olympics Hellas 2017 (2) Special Olympics Hellas 2017 (3) Special Olympics Hellas 2017 (4) Special Olympics Hellas 2017 (5) Special Olympics Hellas 2017 (6)