summer camp table tenis
summer camp table tenis

Μέσα στα πλαίσια προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος η Ομοσπονδία ΠΟΕΠΑ προτίθεται να διοργανώσει αυτό το καλοκαίρι το 4ο προπονητικό Camping για παιδιά τα οποία είναι ήδη μέλη στις διάφορες ακαδημίες τόσο των ενταγμένων Σωματείων όσο και της Ομοσπονδίας.

Το Camping θα διοργανωθεί στην Επισκοπή Λεμεσού από της 25 Ιούνιου μέχρι 1 Ιούλιου 2017, κάτω από την αιγίδα της ΠΟΕΠΑ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνάσιου Επισκοπής και επικεφαλής του Camping θα είναι ο προπονητής των εθνικών ομάδων Adrian Simon καθώς και προπονητές που θα ορίσει η Ομοσπονδία. Η διαμονή θα είναι στο Ξενοδοχείο Επισκοπιάνα.

Το Κόστος Συμμετοχής για κάθε Παιδί θα είναι 50 Ευρώ το άτομο την ημέρα και θα καλύπτει τόσο τη διαμονή όσο και όλα τα Γεύματα.

Η Ομοσπονδία αναμένει μέχρι την Πέμπτη 11.5.2017 τις δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων για να προβεί έγκαιρα στις ανάλογες διευθετήσεις. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει μέχρι τις 11.5.2017 να καταβάλουν τον 50% του κόστους συμμετοχής , δηλαδή 150 ευρώ, μέχρι της 9.6.2017

Οι συνημμένες δηλώσεις συμμετοχής αφού συμπληρωθούν θα πρέπει να παραδοθούν στους κατά τόπους προπονητές με την αντίστοιχη προκαταβολή των 150 ευρώ.

Σε κάθε παιδί που θα συμμετάσχει στο Camping θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες και λεπτομερές επιθυμείτε.

ΠΟΕΠΑ

Στο βίντεο θα δείτε προπονήσεις στο καμπ του Αγρου αλλά και του Ονήσιλου Λακατάμιας

Κατεβάστε το έντυπο υποβολής συμμετοχής Εδώ..έντυπο υποβολής συμμετοχής


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube