xristodoulou badmiton 2018
xristodoulou badmiton 2018

Ακόμα ένα ευχάριστο μήνυμα, ήρθε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μπάτμιντον σήμερα Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018.

 

Συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση της πρόκρισης του αθλητή Η. Νικολάου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν η σειρά της πρωταθλήτριας μας Έλενας Χριστοδούλου να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.

 

Το καρδιοχτύπι και η αγωνία μετατράπηκαν σε χαρά και ευτυχία όταν ανακοινώθηκε ότι η Χριστοδούλου κατάφερε να προκριθεί στην τρίτη φάση στο μεγάλο αυτό τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Ισπανία, τον προσεχή Απρίλη. Συγκεκριμένα η Κύπρια αθλήτρια προκρίθηκε στην κατηγορία Απλό Γυναικών.

 

Θυμίζουμε ότι το να αγωνιστεί κάποιος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θέλει αρκετό κόπο και μόχθο και μόνο οι αθλητές με τις ψηλότερες βαθμολογίες μπορούν να προκριθούν. Πέρσι η Κύπρος συμμετείχε στην κατηγορία Απλό Ανδρών με τον Ηλία Νικολάου και στην κατηγορία Μικτό με τον Κυριάκο Πίσση.

 

Ο ανταγωνισμός και οι προσδοκίες έχουν ανέβει φέτος, τόσο για τον Ηλία Νικολάου αλλά και για την Έλενα Χριστοδούλου, καθώς αρχίζουν δειλά δειλά να ανεβαίνουν στον βαθμολογικό πίνακα της Ευρωπαϊκής Κατάταξης αλλά πλησιάζουν στο απώτερο τους στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς.