Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής η ιστορική συμμετοχή της γυναικείας ομάδας του Ονήσιλου Λακατάμιας στην πόλη Λινάρες στην Ισπανία, η οποία έλαβε μέρος στο 2ο γύρο για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Κυπέλλου.
Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που Κυπριακή ομάδα γυναικών λαμβάνει μέρος στο 2ο γύρο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Φυσικά από μόνη της η συμμετοχή καθιστά το γεγονός τεράστια επιτυχία.
Τα κορίτσια μας αντιμετώπισαν το Σάββατο στον πρώτο αγώνα την Τουρκική ISTANBUL BBSK (1-3) και την Πορτογαλική GDCS JUNGAL (0-3). Τελευταίος αγώνας έγινε την Κυριακή με την Ισπανική TECNIGEN LINARES (0-3).
Η ομάδα αποτελείτο από τις Ελευθερία Παναγιώτου, Σοφία Κονή, Κωνσταντίνα Μελετιέ και Φωτεινή Μελετίε. Την ομάδα συνοδεύουν ο πρόεδρος που θα έχει και καθήκοντα προπονητή Αντρέας Τζιάμπος και ο Χρίστος Μελετιές.
Τα αποτελέσματα
29 ΟΚΤ
ISTANBUL BBSK (ΤΟΥΡΚΙΑ) VS ΟΝΗΣΙΛΟΣ 3-1
29 ΟΚΤ
ΟΝΗΣΙΛΟΣ VS GDCS JUNGAL (ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ) 0-3
30 ΟΚΤ
ΟΝΗΣΙΛΟΣ VS TECNIGEN LINARES (ΙΣΠΑΝΙΑ) 0-3












