ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Τον αέρα των Τούρκικων ομάδων έχουμε πάρει στον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό και οι νίκες που καταγράφονται επί των ομάδων τους τα τελευταία χρόνια είναι πολλές και σημαντικές.

Αν και μεγαλύτερη χώρα , με μεγαλύτερες δυνατότητες στις επιλογές τους, απέναντι στους Κύπριους αθλητές των πανεπιστημίων μας υπολείπονται του σημαντικότερου στοιχείου.

Του πάθους για την νίκη.

Γιατί το πάθος για την νίκη ήταν αυτό που οδήγησε του χειροσφαιριστές του Πανεπιστημίου Κύπρου απέναντι στους Τούρκους αθλητές του Πανεπιστημίου Yeditepe για να πετύχουν μία ακόμη μεγαλειώδη νίκη .

Παίζοντας εξαιρετικά από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο οι παίκτες μας κατέθεσαν ψυχή και δύναμη κάνοντας την καλύτερη τους εμφάνιση στο τουρνουά.

Με άμυνες για σεμινάριο και επιθέσεις γεμάτες πάθος και ακρίβεια οι αθλητές μας πήραν από νωρίς το προβάδισμα και δεν γύρισαν ποτέ πίσω.

Το τελικό σφύριγμα με το ταμπλό να δείχνει το τελικό  24-18 για την Κύπρο , βρήκε αθλητές και τεχνικό προσωπικό να πανηγυρίζουν έξαλλα την νίκη, δεδομένων πάντα των αναλογιών όπως προαναφέραμε, αφού οι Τούρκοι δίνουν μεγάλη σημασία σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού και επιλέγουν με προσοχή τους αθλητές τους και ζητούν την νίκη σε κάθε παιγνίδι και αγώνισμα ,και για αυτό άλλωστε κάθε νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου και ιδιαίτερα επί των Τούρκων έχει για μας και τις ομάδες μας τα δικά της  χαρακτηριστικά.

Ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός με τις συνεχείς επιτυχίες του ανά το παγκόσμιο αποτελεί ένα από τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό και για άλλη μία φορά αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα πανεπιστήμια και ιδιαίτερα στον αθλητισμό.

ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣΗ αποστολή της μεγάλης νίκης:

Χρυσάνθου Άγγελος, Ρούσος Παναγιώτης, Αρτεμίου Ραφαήλ, Δίπλαρος Χρίστος, Χατζηεαυγγέλου Παντελής, Κόνικκος Ματθαίος, Κουτσουγιάννης Χρυσανθός, Σολωμού Νεόφυτος, Σοφοκλέους Χαράλαμπος, Παττούρας Νικόλας, Μανασίδης Τιμόθεος, Παπατρύφωνος Χαράλαμπος, Καρακώστα Σωτήρης, Φωτίου Μενέλαος και προπονητές, Αβραάμ Ανδρέας και Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος.

 ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 1 ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 2 ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 4

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports