Ισχυρές μηχανές και δύσκολες πίστες για να κατακτηθούν στον 3ο αγώνα πρωταθλήματος ΚΟΦΑ Κύπρου 4χ4 2021
ΚΟΦΑ Κύπρου 4χ4 2021
Την προηγούμενη Κυριακή είχε πραγματοποιηθεί ο 3ος αγώνας πρωταθλήματος Κ.Ο.Φ.Α. Κύπρου 4×4 2021 υπό την αιγίδα του ΚΟΑ.
 
Ήταν ένας απίστευτος αγώνας γεμάτος ισχυρές μηχανές και δύσκολες πίστες για να κατακτηθούν από τους αθλητές μας, πάντα με υπομονή, επιμονή και πολλή δεξιοτεχνία.
Θέλουμε να εκφράσουμε τα Συγχαρητήρια μας σε όλους τους γενναίους οδηγούς, στους ταλαντούχους συνοδηγούς και στις ομάδες συντήρησης των οχημάτων!
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Συμβούλιο του Κ.Ο.Φ.Α που ανέλαβαν την σωστή προετοιμασία πρίν και κατά την διάρκεια του αγώνα, τους Marshall που φρόντισαν να βαθμολογηθεί σωστά το παιχνίδι και τον κόσμο που βοήθησε με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Θέλουμε όμως επίσης να ευχαριστήσουμε το αγαπημένο μας κοινό που μας στηρίζει με την παρουσία και ένθερμη υποστήριξη κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά να εκφράσουμε και ένα μπράβο που δεν έμεινε ούτε και ένα σκουπίδι στην περιοχή που διεξαχθεί το πρωτάθλημα, δείχνοντας το σωστό ήθος στον τόπο μας.
 
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του πρωταθλήματος Samurai Car Accessories με τα Αγγλικά Λιπαντικά Granville Oil & Chemicals Ltd και τον Spiros Custom Cars Drousiotis με τα TJM 4×4 Αυστραλιακής κατασκευής!
 
Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό εντός των ημερών!
Ανυπομονούμε να σας δούμε στον επόμενο μας αγώνα που θα ανακοινωθεί σύντομα! Κάνετε follow τους χορηγούς και το Kofa Off Road για ανακοινώσεις, νέα και αποκλειστικό υλικό στον κόσμο του 4×4.
 
Αποτελέσματά:

Ισχυρές μηχανές και δύσκολες πίστες για να κατακτηθούν στον 3ο αγώνα πρωταθλήματος ΚΟΦΑ Κύπρου 4χ4 2021

 

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube