Cyprus tennis federation
Cyprus tennis federation

Το Αριστείο της ΟΑΚ στον Φίλιο Χριστοδούλου

 

Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου διοργανώνει την επίσημη τελετή βράβευσης προς τιμήν των αρίστων αθλητών και Ομίλων 2017, «Ημέρα του Τένις». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 6 Μαρτίου στο Lemon Park και θα αρχίσει η ώρα 7.00 μ.μ.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν και θα δοθούν τα χρηματικά βραβεία στους «Αριστείς Αθλητές 2017», με βάση το Ενιαίο Σχέδιο Κινήτρων της ΟΑΚ, το οποίο επιχορηγεί ο ΚΟΑ, στους τέσσερις κορυφαίους αντισφαιρισιστές ανά ηλικιακή κατηγορία για την περασμένη χρονιά. Θα βραβευθούν επίσης οι πρωταθλητές Όμιλοι του Αγρός Διασωματειακού Πρωταθλήματος,  θα τιμηθούν οι κορυφαίοι Έβηβος/Νεάνιδα και θα ανακηρυχθεί ο αντισφαιριστής της χρονιάς.

 

Θα δοθούν επίσης τα βραβεία στον «προπονητή της χρονιάς», τα βραβεία ήθους, και θα τιμηθούν οι αθλητές των Εθνικών Ομάδων που συμμετείχαν στους ΑΜΚΕ στο Σαν Μαρίνο και στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στις Μπαχάμες.

 

Φέτος θα τιμηθούν επίσης, οι κορυφαίοι βετεράνοι πρωταθλητές των ηλικιακών κατηγοριών από 35 χρονών και άνω, όπως επίσης και ομάδα βετεράνων αθλητών άνω των 80 ετών για την προσφορά τους στο άθλημα. Ως είθισται τα τελευταία χρόνια θα βραβευθούν επίσης οι κουφαίοι αθλητές του ταχέως αναπτυσσόμενου αθλήματος του Beach Tennis.

 

Kορυφαία στιγμή της βραδιάς θα είναι η απονομή του «Αριστείου της ΟΑΚ». Η φετινή χρονιά αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς η ΟΑΚ αποφάσισε όπως απονείμει το βραβείο στον επί 35 χρόνων τέως Πρόεδρο της κύριο Φίλιο Χριστοδούλου, ο οποίος ολοκλήρωσε το περασμένο καλοκαίρι την παρουσία του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης. Ο Φίλιος Χριστοδούλου θα βραβευθεί για την πολύχρονη και εξαίρετη προσφορά του στο άθλημα.

 

Στην εκδήλωση θα παραστούν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης, εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας, αξιωματούχοι της ΚΟΕ και του ΚΟΑ, τα Μέλη του Δ.Σ. της ΟΑΚ, χορηγοί της Ομοσπονδίας, εκπρόσωποι κομμάτων, και φυσικά οι γονείς των αθλητών που θα βραβευθούν. Η εκδήλωση, θα ολοκληρωθεί με δεξίωση προς όλους τους παρευρισκομένους.

 

 

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube