Σύσσωμη η Οικογένεια του Τένις  αμφισβητεί το πρόγραμμα «ΧΙΛΩΝ»
efoa

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς υπέγραψε σήμερα 23.06.2020 τη σύμβαση με την Attica Bank, για τη χρήση της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών, μετά από τις ομόφωνες αποφάσεις της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης και με εντολή του ΔΣ. Οι όροι της σύμβασης είναι προνομιακοί για την Οικογένεια του Τένις και αποτελούν προϊόν διαπραγμάτευσης της Επιτροπής Κρίσεων της Ε.Φ.Ο.Α. με τους Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αντώνη Βαρθολομαίο και τον Γενικό Διευθυντή κ. Παναγιώτη Διβριώτη της Attica Bank.

Η διαδικασία των ηλεκτρονικών πληρωμών, του ηλεκτρονικού SIGN IN και η εκ των προτέρων Ηλεκτρονική Κλήρωση βαίνει προς ολοκλήρωση, αφού γίνουν οι κατάλληλες δοκιμές, τις οποίες θα υλοποιήσουν οι υπεύθυνοι της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ε.Φ.Ο.Α. και της Μηχανογράφησης της Attica Bank.

Το ηλεκτρονικό SIGN IN, η εκ των προτέρων Ηλεκτρονική Κλήρωση και κατ’ επέκταση η γνώση από πριν του Προγράμματος των Αγώνων θα διευκολύνει ολόκληρη την Οικογένεια του Τένις, μειώνοντας τις δαπάνες συμμετοχής των Αθλητών/τριών στα Πρωταθλήματα και δημιουργώντας παράλληλα ασφαλέστερες συνθήκες για όλους, σε σχέση με την πανδημία.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Εκ μέρους του ΔΣ της Ε.Φ.Ο.Α. θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ε.Φ.Ο.Α. κ.κ. Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, Κώστα Κουτσάφτη, Άγγελο Αστρεινίδη καθώς και όσους εργάζονται στη Μηχανογράφηση της Attica Bank, για την άψογη συνεργασία τους, με στόχο την τελική υλοποίηση του προγράμματος. Το ηλεκτρονικό SIGN IN και η εκ των προτέρων γνώση του Προγράμματος των Αγώνων ήταν απαίτηση πολλών Μελών της Οικογένειας του Τένις. Το Πρόγραμμα των Αγώνων θα πρέπει να τηρηθεί από όλους, ιδιαίτερα σε σχέση με την ηλεκτρονική κλήρωση και δεν θα πρέπει να δημιουργήσει αποκλεισμούς και αποσύρσεις κατά περίπτωση. Στην παρούσα περίοδο η υλοποίησή τους ήταν επιβεβλημένη για λόγους οικονομίας και ασφάλειας. Πιστεύουμε ότι σε λίγες ημέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και παράλληλα προετοιμαζόμαστε με μεγάλη προσοχή, για την εκκίνηση Πρωταθλημάτων.»

Δ.Σ. της ΕΦΟΑ                                                                               

 

 

 

 

 

 

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube