Ικανοποιητική η παρουσία έξι αθλητών κωπηλάσιας της Κύπρου στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας στο  Μαυροχώρι Καστοριάς.
20210907 091208 1

Απολογισμός Συμμετοχής της Κυπριακής Ομοπονδίας Κωπηλασίας στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας στο  Μαυροχώρι Καστοριάς.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την  Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 η 13η  Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης κωπηλασίας που διεξήχθει το διήμερο 4 με 5 Σεπτεμβρίου στο Μαυροχώρι Καστοριάς.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε δέκα αγωνίσματα που αφορούσαν το σκιφ, το διπλό σκιφ  και το τετραπλό παίδων και κορασίδων και σε αυτό  συμμετείχε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας και 23 σωματεία από ολόκληρη την  Ελλάδα και την συμμετοχή  περίπου 250 αθλητών.

Στη συνάντηση οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν  με αθλητές  από όλη την   Ελλάδα και κατάφεραν να δείξουν πολύ καλά στοιχεία, κάνοντας περήφανους τόσο την Ομοσπονδία μας όσο και τα σωματεία τους.

Η αποστολή, που αποτελείτο από τις Βασιλική Χαραλάμπους, Άντρια Νεοφύτου, Σοφία Σιάφη, Τρίσταν Μιχαηλίδης, Ντέιβιντ Τρέμσιν και Χρύσανθος Νικολάου, επέστρεψε στην Κύπρο το βράδυ της Δευτέρας,  με πολλές αγωνιστικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των νεαρών κωπηλατών μας ήταν:

  • Στο διπλό σκιφ αρχαρίων κορασίδων, οι Βασιλική Χαραλάμπους κ Άντρια Νεοφύτου κατέκτησαν την 6η θέση ανάμεσα σε 20 πληρώματα
  • Στο μονό σκιφ αρχαρίων παίδων ο Ντέιβιντ Τρέμσιν πήρε την 8η θέση ανάμεσα σε 23 πληρώματα
  • Στο διπλό σκιφ αρχαρίων παίδων, οι Τρίσταν Μιχαηλίδης κ Χρύσανθος Νικολάου τερμάτισαν στην 9η θέση ανάμεσα σε 17 πληρώματα
  • Στο μονό σκιφ αρχαρίων κορασίδων η Σοφία Σιάφη πήρε την 8η θέση ανάμεσα σε 13 πληρώματα

Την αποστολή συνόδευσαν οι  προπονήτριες Μήδεια Χ”Ξενοφώντος και Μαρία Γεωργίου.

Ευχαριστούμε  για μια ακόμη φορά τους χορηγούς μας ΟΠΑΠ Κύπρου, UNICARS LTD και Medochemie Ltd που με την οικονομική τους βοήθεια  μπορέσαμε ως Ομοσπονδία να δώσουμε την ευκαιρία στους αθλητές μας να αγωνιστούν στο εξωτερικό. Ευχαριστίες  επίσης  στους  διοργανωτές των αγώνων ΕΚΟΦΝΣ,  τον διοργανωτή Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου  και  το Πρόεδρο  του Ναούμ Μπούση  και  το Διοικητικό Συμβούλιο του και   όσους  βοήθησαν την αποστολή μας κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Μαυροχώρι. 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube