Η υποκρισια της Παγκόσμιας Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη που ισχύει για όλους εκτός απο τους Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές

Η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη (Ιnternational Day of Sport for Development and Peace) καθιερώθηκε στις 23 Αυγούστου 2013, με ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Απριλίου.

Ως στόχο έχει να εξάρει τη σημασία του αθλητισμού στην επικράτηση της ειρήνης και της συμφιλίωσης στον κόσμο και στην καταπολέμηση των διακρίσεων κάθε μορφής, των προκαταλήψεων, του φόβου και των παρεξηγήσεων, που συμβάλλουν στην ανθρώπινη ανάπτυξη. Φυσικά,εννοείτε ότι θα εφαρμόζετε εκεί που τα δυτικά πολίτικα και γεωστρατηγικά επεκτατικά συμφέροντά δεν πλήττονται, όπως για παράδειγμά, η εισβολή στην Ουκρανία από την Ρωσία με το πρόσχημα της ρωσικής εθνοκάθαρσης που υπήρχε εκεί με την βοήθειά και στήριξη της παγκόσμιας τρομοκρατικής οργάνωσής του Νάτο. Ενός Νατοϊκού δάκτυλου που βοήθησε στην ανάπτυξή της Ουκρανικής ακροδεξιάς παράταξης με την δημιουργία του τρομοκρατικού τάγματος του ΑΖΟΦ, όπου το 2014 έκανε επιπλέων πραξικόπημα στην Ουκρανία.

Όλο το βρόμικο παιγνίδι της δυτικής τρομοκρατικής συμμαχίας το επωμίζονται η Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές αφού οι διεθνείς αθλητικοί οργανισμοί ως υποχείρια , εξέδωσαν σαν υποκριτές που είναι διατάγματα αποκλεισμού των Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών, στο όνομά της καταπολέμηση των διακρίσεων κάθε μορφής των προκαταλήψεων, του φόβου και των παρεξηγήσεων, που συμβάλλουν στην ανθρώπινη ανάπτυξη.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube