Η Unicars συμμετέχει ενεργά στη μάχη  κατά του κορωνοϊού
Unicars SupportCY

Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι ιδιαίτερες και εκείνο που ο καθένας μας μπορεί να κάνει είναι να συμβάλει αποφασιστικά τηρώντας όλα τα σχετικά μέτρα προστατεύοντας τον εαυτό του αλλά και τους γύρω του. Σημαντική όμως είναι και η βοήθεια στους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες γι’ αυτό και η Unicars, πιστή στη διαχρονική της αξία της στήριξης της κοινωνίας, συμμετέχει ενεργά στην αλυσίδα αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί σε ολόκληρη την Κύπρο.

Έτσι, η Unicars, συναισθανόμενη τις σημερινές ανάγκες του τόπου μας και θέλοντας να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, συμβάλλει με τη σειρά της στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού συμμετέχοντας στο SupportCy της Τράπεζας Κύπρου και του Οργανισμού REACTION  προσφέροντας στο Συντονιστικό Κέντρο των κινητών συνεργείων του Υπουργείου Εργασίας τρία αυτοκίνητα. Με αυτό τον τρόπο θα εξυπηρετηθούν πολλές ανάγκες του Συντονιστικού Κέντρου.

Η κυρία Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars αναφέρει πως: «Η αγωνία όλων μας είναι μεγάλη τόσο για τις οικογένειες και τους δικούς μας ανθρώπους όσο και για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση και να βγούμε όσο πιο αλώβητοι από αυτή. Σήμερα, εκείνο που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι να ‘σταθούμε’ ο ένας δίπλα στον άλλο και κυρίως να στηρίζουμε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη. Γι’ αυτό και η Unicars, με ευαισθησία προσεγγίζει αυτό το θέμα και συμμετέχοντας στο SupportCy. Η εταιρεία μας προσφέρει στο Συντονιστικό Κέντρο των κινητών συνεργείων του Υπουργείου Εργασίας αυτοκίνητα για να βοηθηθούν άμεσα οι πιο ευάλωτοι συνάνθρωποί μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές γινόμαστε όλοι μια γροθιά, παραμένουμε ψύχραιμοι και είμαστε σίγουροι πως όλοι μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο θα τα καταφέρουμε».

Η Unicars βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην Κυπριακή κοινωνία μεταδίδοντας εμπράκτως   το μήνυμα πως όταν είμαστε ενωμένοι και λειτουργούμε συλλογικά μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube