5 SKEET JUNIORS 1
5 SKEET JUNIORS 1
 • Η όλη εκδήλωση, στην οποία θα βραβευτούν οι πρωταθλητές της χρονιάς σε κάθε αγώνισμα, καθώς και όσοι διακρίθηκαν σε διεθνείς αγώνες, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εσωτερικών.

 

 • Το «Αριστείο ΣΚΟΚ» στον τέως πρόεδρο της ΣΚΟΕ Παύλο Κανελλάκη και το «Έπαθλο Ήθους» στον αθλητή του σπόρτιγκ Νίκο Δημητρίου !

 

 • Κορυφαίος σκοπευτής ο έφηβος Νικόλας Βασιλείου, κορυφαία σκοπεύτρια η Άντρη Ελευθερίου, κορυφαίες ομάδες, οι εθνικές σκητ γυναικών και εφήβων και κορυφαίο σωματείο η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας.

 

Με κάθε λαμπρότητα αναμένεται και φέτος, η Σκοπευτική Ομοσπονδία να τιμήσει τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριές της, οι οποίοι διακρίθηκαν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2016, καθώς και στις κορυφαίες παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η εκδήλωση, που έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργού Εσωτερικών, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, με μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου. Σ’ αυτήν έχουν προσκληθεί και θα παραστούν, αξιωματούχοι του Κράτους και της Πολιτείας, του αθλητισμού και των αθλητικών φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι σωματείων και οργανώσεων, καθώς και οικείοι των αθλητών και αθλητριών που θα βραβευτούν.

 

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, το φετινό «Αριστείο ΣΚΟΚ» θα απονεμηθεί στον τέως πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Παύλο Κανελλάκη που υπηρέτησε το άθλημα της σκοποβολής τόσο ως διεθνής σκοπευτής, όσο και ως αξιωματούχος της Ομοσπονδίας (δυο χρόνια μέλος του Δ.Σ και 34 χρόνια πρόεδρος). Ως κορυφαίοι αθλητές θα βραβευτούν ο έφηβος Νικόλας Βασιλείου και η Άντρη Ελευθερίου, ενώ οι εθνικές ομάδες σκητ εφήβων και γυναικών θα βραβευτούν ως οι κορυφαίες ομάδες του 2016 και η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας ως το κορυφαίο σκοπευτικό σωματείο. Θα τιμηθούν επίσης αθλητές και αθλήτριες για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους σε διεθνείς, πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες. Αυτοί είναι οι Ανδρέας Χάσικος, Παναγιώτα Ανδρέου, Κωνσταντία Νικολάου, Γιώργος Καζάκος, Ανδρέας Μακρής, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, Νιχάτ Ακτερζί, Μενέλαος Μιχαηλίδης, Σωτήρης Αντωνίου, Πέτρος Ιωάννου, Ηλίας Ηλία και Νεόφυτος Σιαλής.

 

Η ΣΚΟΚ θα τιμήσει επίσης για την προσφορά τους προς το άθλημα τους βετεράνους διαιτητές Κώστα Δημητρίου, Θάσο Φωκά, Αλέξανδρο Τσαγγαρίδη και Ανδρέα Μαρκίδη. Στη διάρκεια της τελετής θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας για ανακήρυξη του τέως αντιπροέδρου της ISSF Μέτχατ Γουατάν από την Αίγυπτο σε «Επίτιμο Μέλος» της ΣΚΟΚ και θα του απονεμηθεί ειδική τιμητική διάκριση.

 

Για τις επιτυχίες τους στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2016, θα βραβευτούν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες σε κάθε αγώνισμα:

 

ΣΚΗΤ: Νικόλας Βσιλείου, Σωτήρης Αντωνίου, Δημήτρης Κωνσταντίνου, Παναγιώτα Ανδρέου, Στέφανος Νικολαΐδης και Πέτρος Εγγλεζούδης

 

ΤΡΑΠ: Παύλος Κουτσόφτας, Γιάννης Αηλιώτης, Άδωνης Μυλωνάς, Γεωργία Κωνσταντινίδου, Πέτρος Αναστασίου και Θεόδωρος Παναγη

 

ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ: Στέφανος Θεοδότου

 

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ: Αλέξανδρος Χριστοφόρου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Πολυκάρπου, Άρτεμις Παντελή, Κάλλια Παπασωζομένου, Μαρία Χατζηκαλλή, Μιχάλης Μιχαήλ, Ανδρέας Χαραλάμπους, Ανδρέας Αντωνίου, Στυλιανός Γρηγορίου,  Χάρης Χαρή, Οδυσσέας Βασιλειάδης, Δημήτρης Παπαλοΐζου, Ειρηάννα Καγιά, Στέφανη Συλιανού, και Κατερίνα Χαρή.

 

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ: Χρίστος Γερασίμου, Νεοκλής Χαραλάμπους, Σωτήρης Κωνσταντίνου, Ευριπιδης Γεωργίου, Άλεξ Καμούγερος, Ηλίας Ανδρονίκου, Ιωάννης Θεοδότου, Ειρήνη Παντελή και Παναγιώτα Χαραλάμπους

 

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Άγγελος Αβραάμ, Ηλίας Ηλία, Πέτρος Ιωάννου, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Γιάννος Νεοφύτου, Μίκης Φυλακτού και Ευάγγελος Καραβόλιας

 

ΣΚΟΜΠΑΚ: Πέτρος Ιωάννου, Άγγελος Αβραάμ, Νεόφυτος Σιαλής, Κωστάκης Κωνσταντίνου και Γιώργος Ευστρατίου.

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

 1. Οι κορυφαίοι αθλητές της σκοποβολής για το 2016 Νικόλας Βασιλείου και Άντρη Ελευθερίου

 

 1. Το «Αριστείο ΣΚΟΚ» θα απονεμηθεί στον τέως πρόεδρο της ΣΚΟΕ Παύλο Κανελλάκη

 

 1. Στον αθλητή του σπόρτιγκ Νίκο Δημητρίου θα απονεμηθεί το «Έπαθλο Ήθους» της Ομοσπονδίας

 

 1. & 5. Κορυφαίες ομάδες για το 2016 αναδείχθηκαν οι εθνικές ομάδες σκητ γυναικών και εφήβων

1-koryfaioi 2-aristeio 3-epathlo-ethous 4-skeet-women

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

 • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
 • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
 • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
 • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports