Η ομοσπονδία τοξοβολίας τίμησε τους άριστους αθλητές και γιόρτασε τα 30χρονα της
Τελετή βράβευσης άριστων αθλητών ομοσπονδίας τοξοβολίας 2019

Η βραδιά των αρίστων αθλητών τοξοβολίας.

Μέσα σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα για τους εορτασμούς των 30 χρόνων αθλητικής δραστηριότητας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και της τελετής βράβευσης των αρίστων αθλητών και σωματείων για το 2019.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του αναπληρωτή πρόεδρου της ΚΟΕ Γιώργου Χρυσοστόμου, του γενικού γραμματέα της ΚΟΕ Στρατηγού Χαράλαμπος Λόττας, του Οδυσσέα Πατσαλίδη  πρόεδρου της ομοσπονδίας Τριάθλου , του Γιώργου Μοριά Πρόεδρου Ομοσπονδίας Κανό, του  Ευθύμιου Πολυδώρου Πρόεδρου Ομοσπονδίας Μπάντμιντον, και του Ανδρέα Καμαρλίγγο Πρόεδρου Παραολυμπιακής επιτροπής, και βεβαίως ανάμεσα σε εκλεκτούς προσκεκλημένους αλλά και Πρωταθλητές του Αθλητισμού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο White Kantara στην Κοφίνου την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου  παρουσία  250 ατόμων, οπού βραβεύτηκαν  πρώην πρόεδροι την ομοσπονδίας καθώς και οι άριστοι αθλητές για την χρονιά που μας πέρασε.

Η ομοσπονδία τοξοβολίας τίμησε τους άριστους αθλητές και γιόρτασε τα 30χρονα της
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Ανδρέας Θεοφύλακτου

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Ανδρέας Θεοφύλακτου επισήμανε ότι η εκδήλωση αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει για 60 άτομα και έφτασε στον τελικό αριθμό των 250 ατόμων. Η παρουσία του κοινού είναι ένα αποτέλεσμα που χαροποιεί πάρα της αντιξοότητες που συναντήθηκαν , οπού το κίνημα της τοξοβολίας με την παρουσία τους στην  εκδήλωση αυτή απέδειξε τον βαθμό του στενού δεσμού που υπάρχει μεταξύ τους και αντανακλάτε στην αξία που αρμόζει στην ομοσπονδία τοξοβολίας . Κύριος στόχος της ομοσπονδίας είναι ο εκσυγχρονισμός και αυτός θα επετεύχθη με συλλογική προσπάθεια, ώστε να ενισχυθούν περισσότερο οι βοήθειες που δίνονται στους αθλητές για τις προσπάθειες που καταβάλουν. Τόνισε δε, ότι είναι καθήκον να τιμούμε το παρελθόν και ειδικότερα αυτούς που έχουν συμβάλει και προσφέρει στο άθλημα της τοξοβολίας από οποιοδήποτε θέση και αν κατείχε.

Ο κ. Θεοφύλακτου συνέχισε τονίζοντας ότι το αθλητικό κίνημα δεν χρειάζεται κανένα κόμμα να εμπλέκεται στους κόλπους του αθλητισμού και αυτό αποτελεί πάγια θέση του. Το αθλητικό κίνημα είναι από μονό του αρκετά δυνατό και δεν χρειάζεται εξωτερικές παρεμβάσεις για να λειτουργεί, και συμπλήρωσε ότι υπάρχει και το αυτοδιοίκητο και είναι υποχρέωση να το προστατεύουμε.  Ο νέος νόμος κατά την άποψη του, προσβάλει της Ομοσπονδίες , τον εθελοντισμό ,  και όλους αυτούς που προσπαθούν να βελτιώσουν της υπάρχον συνθήκες που δεν είναι άλλες από το να φέρουν την νεολαία κοντά στον αθλητισμό. Έτσι κανένας εθελοντής κανένας παράγοντας ομοσπονδίας δεν θα έπρεπε να εγκρίνεται από οποιοδήποτε διορισμένο από τον ΚΟΑ , λόγο του ότι είναι εκλεγόμενος νόμιμα από το γενική συνέλευση της ομοσπονδίας.

Η ομοσπονδία τοξοβολίας τίμησε τους άριστους αθλητές και γιόρτασε τα 30χρονα της
Ο αναπληρωτή πρόεδρου της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου στην Τελετή βράβευσης άριστων αθλητών ομοσπονδίας τοξοβολίας 2019

Ο αναπληρωτής πρόεδρου της ΚΟΕ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου στο χαιρετισμό του ανάφερε την λύπη του για το γεγονός του θανάτου του κ. Ουράνιου Ιωαννίδη. Τόνισε ότι η πρόσφορα του κ. Ουράνιου Ιωαννίδη στον αθλητισμό στην παιδεία και στην κοινωνία ήταν τεραστία  και το κενό  που αφήνει πίσω του είναι πολύ μεγάλο.

Συνέχισε λέγοντας ότι η παρουσία του καθώς και του Γενικού γραμματέα της ΚΟΕ Στρατηγού Χαράλαμπος Λόττας τονίζει ότι η ΚΟΕ βρίσκεται κοντά στην Τοξοβολία , στους αθλητές και στο κίνημα της. Οι παρουσίες των προέδρων των διαφόρων ομοσπονδιών υποδεικνύει τους δεσμούς και τις διαχρονικές φιλίες που αναπτύσσει η ομοσπονδία τοξοβολίας και χαρακτήρισε το πρόεδρο της ομοσπονδίας τοξοβολίας κ. Ανδρέα Θεοφύλακτου ως ένα άνθρωπο οραματιστή, ειλικρινή και έξω καρδιά και ότι διαχρονικά παραμένει αδιάλλακτος και αυθεντικός.

Φωτογραφικό υλικό από τις απονομές:


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube