MERCEDES BENZ 1
MERCEDES BENZ 1

Η Mercedes-Benz αύξησε περαιτέρω την αξία της επωνυμίας της και είναι και φέτος η πιο πολύτιμη μάρκα αυτοκινήτων πολυτελείας στον κόσμο. Στην τελευταία έκδοση των βραβείων «Best Global Brands 2019», από την αναγνωρισμένη αμερικανική εταιρεία Interbrand, επιβεβαιώθηκε το αποτέλεσμα της περσινής χρονιάς, κατακτώντας την φετινή 8η θέση. Η Mercedes-Benz εξακολουθεί να είναι η μόνη ευρωπαϊκή μάρκα στην πρώτη δεκάδα. Σε σύγκριση με το 2018, η αξία της Mercedes-Benz αυξήθηκε κατά 5% στα 50,832 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή είναι η συνέχεια μιας αδιάσπαστης ιστορίας επιτυχίας, καθώς η Mercedes-Benz αυξάνει συνεχώς την αξία της από το 2009.

«Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε ξανά την 8η θέση στο «Best Global Brands 2019», με μια περαιτέρω αύξηση της αξίας της μάρκας μας. Αυτό είναι ένα θαυμάσιο επίτευγμα από ολόκληρη την ομάδα της Mercedes-Benz – και με αυτό εννοώ κάθε άτομο που αγωνίζεται για την επιτυχία της εταιρείας μας σε καθημερινή βάση», δήλωσε η Bettina Fetzer, Επικεφαλής του Marketing στην Mercedes-Benz Cars. «Αυτό το αποτέλεσμα είναι επιβεβαίωση της προσπάθειας μας αλλά και κίνητρο. Παράλληλα με τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες μας, αναπτύσσουμε την Mercedes-Benz σε μια βιώσιμη μάρκα πολυτελείας – τελικά, το αστέρι είναι το πιο πολύτιμο πλεονέκτημά μας».

Η μάρκα Mercedes-Benz αντιπροσωπεύει μια μακρά παράδοση και μεγάλη καινοτομική δύναμη. Βασίζεται στην επιθυμία για συνεχή περαιτέρω ανάπτυξη και προσφορά βιώσιμων λύσεων για το μέλλον της κινητικότητας – κάτι που αντανακλάται τόσο στα προϊόντα και τις υπηρεσίες όσο και στην επιχειρηματική στρατηγική. Η εστίαση είναι στον πελάτη περισσότερο από ποτέ. Η σύγχρονη πολυτέλεια πρέπει να είναι βιώσιμη – αλλά πάνω απ ‘όλα συναρπαστική.

Ο μετασχηματισμός στην κοινωνία αλλάζει επίσης το ρόλο των εμπορικών σημάτων: οι επιτυχημένες μάρκες δημιουργούν εμπιστοσύνη. Η Mercedes-Benz οδηγείται από την καινοτομία, την ευθύνη και  τον στόχο της, επιδιώκοντας συστηματικά την ανάπτυξη διαισθητικών, ομαλών και βιώσιμων λύσεων κινητικότητας. Ο «στόχος» της μάρκας είναι «First Move the World». Στη Mercedes-Benz αυτό είναι το κίνητρο. Το «First Move the World» αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία για περισσότερα από ό, τι είναι άμεσα εφικτό. Αυτό το πρωτοποριακό πνεύμα είναι μέρος του DNA του εμπορικού σήματος της Mercedes.

Mercedes-AMG S 65, anthrazitblau;Kraftstoffverbrauch kombiniert: 11,9 l/100 km, CO2-Emissionen kombiniert: 279 g/km*
Mercedes-AMG S 65, anthracite blue;Fuel consumption combined: 11,9 l/100 km; Combined CO2 emissions: 279 g/km*

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube