Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας μετέχει με επτά αθλητές στον Διεθνή Αγώνα Γύρος της Ρόδου.
Cyprus Cycling Federation

Στη Ρόδο βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή (02/04) η Εθνική μας ομάδα ποδηλασίας δρόμου, για να συμμετάσχει στους διεθνείς αγώνες Rhodes GP και Tour of Rhodes, που θα διεξαχθούν στις 4 και 8 έως τις 11 Απριλίου αντίστοιχα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι αθλητές Ανδρέας Μιλτιάδης, Αλέξανδρος Αγρότης, Αλέξανδρος Ματσάγγος, Κωνσταντίνος Θυμίδης, Κωνσταντίνος Παυλίδης, Χρίστος Φιλοκύπρου και Σταύρος Θεοφάνους. Την αποστολή συνοδεύουν ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ανέστης Κουρμπέτης και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Σταύρος Γεωργίου.

Στους δύο αγώνες ( ο πρώτος μονοήμερος και ο δεύτερος τριήμερος) θα συμμετάσχουν συνολικά 25 ομάδες, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται εθνικές ομάδες καθώς και ομάδες pro και continental. Αναμένεται ότι οι αγώνες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολοι και επίπονοι και θα αποτελέσουν ένα δυνατό τεστ για τους διεθνείς μας προκειμένου να εξαχθούν τα αναγκαία συμπεράσματα.

Καλή επιτυχία Κύπρος.

Ευχαριστίες στις εταιρείες A. & P. Andreou Brothers Ltd, επίσημο διανομέα των προϊόντων της Vitex – Yannidis Bros S.A στην Κύπρο,Marathon Trading, Les Palmiers Beach Hotel υποστηρικτές της Εθνικής μας Ομάδας Ποδηλασίας.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube