Η Ιππασία 2η στην Διακυβέρνηση
diakyvernisi

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση για την ανάδειξή της στη 2η θέση  στη «Διακυβέρνηση» μεταξύ όλων των 27  ολυμπιακών ομοσπονδιών.

Αυτό ανακοίνωσαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού στην παρουσίαση – ενημέρωση για το σύστημα  αξιολόγησης αθλητικών ομοσπονδιών “Χίλων”, στην τηλεδιάσκεψη/διαβούλευση των αθλητικών φορέων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 και στην οποία η ΕΟΙ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο, κ. Κώστα Καρακασίλη.

Το πρόγραμμα «Χίλων» για την αξιολόγηση των Αθλητικών Ομοσπονδιών, το οποίο θα συνδεθεί σταδιακά με τη χρηματοδότησή τους, εφαρμόστηκε πρώτη φορά πέρυσι και βασίζεται σε τέσσερα κριτήρια:1. Μέγεθος, 2.Δραστηριότητα, 3.Διακρίσεις και 4. Διακυβέρνηση. Το κριτήριο της
Διακυβέρνησης  περιλαμβάνει την οικονομική και τη διοικητική διακυβέρνηση, καθώς και την διαφάνεια.

Η 2η θέση μεταξύ των 27, πάνω από μεγαλύτερες και οικονομικά ισχυρότερες ομοσπονδίες, επιβεβαιώνει τα υψηλά επίπεδα λειτουργίας και  αποτελεσματικότητας της ΕΟΙ στην εξυπηρέτηση των σκοπών του αθλήματος  και των ανθρώπων της ιππασίας.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί λόγο περηφάνιας και αυτοπεποίθησης για όλη την Ελληνική Ιππασία και εχέγγυο για περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΙ, αλλά  και στα στελέχη της ΕΟΙ για την επιτυχία αυτή.

Το νέο ΔΣ δεσμεύεται να συνεχίσει την ίδια χρηστή διοίκηση.

Συγχαρητήρια και αναγνώριση όμως αξίζουν πιο πολύ σε όλο τον κόσμο της Ελληνικής ιππασίας, χωρίς τον ενθουσιασμό και την στήριξη του οποίου τίποτα δεν είναι δυνατό.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube