CANDEREL ΑΠΟΕΛ 2 1
CANDEREL ΑΠΟΕΛ 2 1

Η Goodgate ΕΘΑ και το Κ.Ν.Ακρόπολης κατέκτησαν το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων αντίστοιχα 2015/2016  στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση που διεξήχθησαν στα Ασκητήρια της Ομοσπονδίας στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης.

Οι μικροί σε ηλικία αθλητές παρουσίασαν πολύ ωραίο θέαμα και απέσπασαν το Θέρμο χειροκρότημα των πολλών φίλων του αθλήματος που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Η Goodgate ΕΘΑ (φωτογραφία 1) κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παμπαίδων αήττητη κερδίζοντας στον τελικό το Canderel ΑΠΟΕΛ με 3-0. Τις νίκες πέτυχαν οι Αντρέας Τσίσσιος και Παναγιώτης Γεωργάκης από μία στο απλό και μαζί στο διπλό.

Η ομάδα του Canderel ΑΠΟΕΛ (φωτογραφία 2) χρησιμοποίησε τους αθλητές Σιαρπέλ Ηλία και τα αδέλφια Μάρκο και Γιώργο Λιασή.

 

Η ομάδα του Κ.Ν. Ακρόπολης (φωτογραφία 3) αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Παγκορασίδων πετυχαίνοντας επτά νίκες και μια ήττα. Την ομάδα της Ακρόπολης αποτελούσαν οι Χριστίνα Παναγιώτου και Χρίστια Ξιναρή. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα του Άρη Λεμεσού (φωτογραφία 4) που αγωνίστηκε με τις αθλήτριες Χαρά Τζιωνή και Σοφία Ιγνατίου.

 

Η τελική κατάταξη των ομάδων στους Παμπαίδες έχει ως ακολούθως

 

 1. Goodgate ΕΘΑ
 2. Canderel ΑΠΟΕΛ
 3. Λένας Λεμεσού
 4. Ε.Ν. Κυθραίας
 5. Α.Σ.Πολεμίδια
 6. Φάρος Ακρόπολης
 7. Κ.Ν. Ακρόπολης
 8. Αναγέννηση Γερμασόγειας
 9. Ονήσιλος Λακατάμιας
 10. Ανατολή Λατσιών
 11. Ευαγόρας Λακατάμιας
 12. ΠΑΟΚ Κυθραίας

 

Η τελική κατάταξη των ομάδων στους Παγκορασίδες  έχει ως ακολούθως:

 

 1. Κ.Ν. Ακρόπολης
 2. Άρης Λεμεσού
 3. Ονήσιλος Λακατάμιας
 4. Canderel ΑΠΟΕΛ
 5. Α.Σ.Πολεμίδια

CANDEREL ΑΠΟΕΛ 2 GOODGATE ΕΘΑ ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Κ.Ν.ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ