Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στηρίζει το ρόλο των γυναικών στις Εθνικές Ομοσπονδίες
seminario ea 2020

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της πραγματοποιεί σε συνεργασία με τις Εθνικές Ομοσπονδίες – Μέλη της, διαδικτυακά σεμινάρια, με στόχο την ισότητα των δύο φύλων.

Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03 Ιουλίου το πρώτο μέρος του σεμιναρίου, με ομιλήτρια την Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Ξένια Αργυτάκη, στο οποίο συμμετείχαν Ελληνίδες πρώην πρωταθλήτριες στίβου που είναι ενεργά αναμεμιγμένες στο άθλημα.  Μαζί με την κ. Αργυτάκη συμμετείχε στο συντονισμό εκ μέρους της ΚΟΕΑΣ η Τεχνικός Στίβου της ΚΟΕΑΣ κ. Μαριάννα Χαραλάμπους.

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου, με ομιλήτρια την κ. Μαριάννα Χαραλάμπους και έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν αντίστοιχα Κύπριες πρώην πρωταθλήτριες ή γυναίκες που είναι ενεργά αναμεμιγμένες στον αθλητισμό της Κύπρου.

Στο συντονισμό του σεμιναρίου θα βρίσκεται η κα Ξένια Αργυτάκη, ενώ από τη συμμετοχή όσων έχουν επιλεγεί θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα σταλούν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για περαιτέρω επεξεργασία.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, θ’ ακολουθήσουν δύο ακόμη σεμινάρια τον προσεχή Αύγουστο και Σεπτέμβριο.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube