Η εξουσιαστές του τέταρτου Ράιχ ξαναχτυπούν τον αθλητισμό
 Εξώφυλλο η φίμωση της Κύπρου.

Η διακυβέρνησή Νίκου Αναστασιάδη ( σύγχρονος Μίδας) , μαζί με τα κόμματά της διαπλοκής και της διαφθορά ( Τhis is Cyprus Dream Team) , σκότωσαν με την ανικανότητά τους , τις προχειρότητες τους, και τους πειραματισμούς  τα όνειρά τους , τους μόχθους τον αθλητών , τους κόπους των προπονητών , τις προσπάθειές  των σωματείων και των ομοσπονδιών και δεν τους αρκούσε αυτό έως  τώρα, έβαλαν στόχο και τα Μέσα Ενημερώσεις

Περήφανα η εξουσιαστές του τέταρτου Ράιχ  για όσο άφορά τους δημοσιογράφους εκδώσαν την ακόλουθη ανακοίνωσή:

“Διακίνηση δημοσιογράφων και λειτουργών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, νοουμένου ότι κατέχουν έγκυρη δημοσιογραφική ταυτότητα και βεβαίωση εργαζομένου από τον εργοδότη τους.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι, καθώς και όλα τα πρόσωπα που εμπίπτουν στις πιο πάνω κατηγορίες θα πρέπει να κατέχουν αρνητικό μοριακό test (PCR), με ισχύ τις τελευταίες 7 ημέρες, αρχής γενόμενης την Τετάρτη, 18/11/2020, και ώρα 5 π.μ..”

Απαιτούν μοριακό test (PCR) που κατέχει ποσοστό λάθους 40%, και χωρίς να είναι επιδοτούμενο από το κράτος.  Από την στιγμή που το κράτος απαιτεί να το ελέγξει αυτό δεν θα έπρεπέ να το πλήρωσή ? Η μήπως αποτελεί και αυτό ακόμη ένα μέτρο στρατηγικής της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη για να πλήξη περισσότερο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Δεν επιδοτεί τις ιστοσελίδες όμως εμείς πρέπει να πληρώνουμε για τα πάντα. Έδωσε 770,000 ευρώ στις εφημερίδες , στα τηλεοπτικά κανάλια, στους ραδιοσταθμούς που προβάλουν την προπαγάνδα τους άλλα στις ιστοσελίδες τίποτα. Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την εξόντωσή τον μικρομεσαίων επιχειρήσεων, και βγαίνουν να μας λένε ότι έχουν προγράμματά επιδοτήσεις  που απευθύνονται σε ποιους !!!! τους μεγαλοεπιχειρηματίες τους δημοσίους υπάλληλους ποιους !!! Να απαιτείται να πληρώσουμε επιπλέων λεφτά για νέο προσωπικό από την στιγμή που το προϊόν μας ο αθλητισμό τον κατέστρεψες. Να τους κάνουμε τι , τους υπάλληλους να παίζουν τα χείλη τους . Εμείς από που θα αντλήσουμε έσοδά ?  Δολοφόνοι 

Αν είχατε τουλάχιστο λίγη αξιοπρέπειά θα δίνετε ομαδικά παραίτησή.

 

  Εξώφυλλο η φίμωση της Κύπρου.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports