DSC 3177
DSC 3177

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

28 χρόνια Ζωής και Προσφοράς

30/05/2015

Τιμή και αναγνώριση απένειμε στους αθλητές μέλη του, καθώς και στους εθελοντές, που συμμετείχαν στις Παγκύπριες και Πανελλήνιες αθλητικές διοργανώσεις, το Σωματείο Δρομέων Κύπρου Περικλής Δημητρίου, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων του 2014/15.  Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Σωκράτης Σωκράτους ανέφερε ότι στα 28 χρόνια ζωής και προσφοράς του Σωματείου νιώθουμε περήφανοι  για την προσφορά του στο Αθλητικό και Κοινωνικό έργο στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου.

Ο Πρόεδρος συγχαίρει  Αθλητές και Εθελοντές για τη συμμετοχή τους και Παγκύπρια και Πανελλήνια σε περίπου 160 εκδηλώσεις.  Βράβευση και αναγνώριση για το Σωματείο σημαίνει προσφορά και εθνικό καθήκον.  Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους, Αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Λεμεσού, εκπρόσωπο των οικολόγων, εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ, τους προέδρους ΟΝΕΚ και Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, Αντιδήμαρχο Δήμου Στροβόλου, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Λευκωσίας. ΄Εγκωμης, πρώην Πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανώτερο Λειτουργό ΚΟΑ, Εκπρόσωπος του ΚΟΑ, ΚΕΝΘΕΑ, Αστυνομίας, Lions, Επίτροπος Εθελοντισμού, Εκπρόσωπος της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, το Υπουργείο Υγείας, Εκπρόσωπος της Βουλής, του ΓΕΕΦ, της ΕΛΔΥΚ, το Υπουργείο Παιδείας,  ο Αντιπρόεδρος του ΠΣΣΕ – ΟΠΑΠ – ΣΕΚ – ΣΙΜΑΕ – Πρόεδρο του Κ. Σ. Ψευδά.

Η εκδήλωση, ήταν αφιερωμένη στο «Ευ αγωνίζεσθαι». Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ και τελούσε υπό την αιγίδα της προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού,

Δρ.  Κλέας Χ’’ Στεφάνου Παπαέλληνα.  Η εκδήλωση άρχισε με τραγούδια από τη χορωδία Παραπληγικών και Φίλων Κύπρου υπό τη Διεύθυνση κ. Γιώργου Ταμπούρα.  Ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου και πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος κ. Γιώργος Μεσημέρτζης ευχαρίστησε τους παλαίμαχους Πρωταθλητές δια την παρουσία τους.

Το Σωματείο τίμησε επίσης και τους  χορηγούς και υποστηρικτές του, καθώς και παλαίμαχους αθλητές του στίβου και όχι μόνον.

Ακολούθησε ποίημα από το Μέλος κ. Ανδρέα Γρουτίδη.

Το βραβείο Ηθους απονεμήθηκε στους Ελένη Σάββα, Νικόλα Μήτσιου και Κρίστοφερ Μπόουστ.

Επίτιμο μέλος του σωματείου ανακηρύχθηκε ο αντιδήμαρχος Λεμεσού Σάββας Στούππας, ενώ τιμήθηκε για την προσφορά του ο πρώην αντιπρόεδρος Τάσος Κωνσταντίνου.

Τιμής ένεκεν βραβεύτηκαν οι παλαίμαχοι αθλητές Κυριάκος Ονησιφόρου, Χάρης Αιβαλιώτης, Κάλλια Χατζηιωσήφ, Δώρα Κυριάκου, Αντώνης Γεωργαλλίδης, Βασίλης Χειμωνής, Ντίνος Μιχαηλίδης και Ανδρέας Χατζηβασιλείου.

Για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο Κύπρου 2014, τιμήθηκαν οι Μιχάλης Κίκας, Γιώργος Παναγή, Πανίκος Μοδέστου, Μαρία Λάμπρου, Michael Keenan και Ευθύμιος Λοϊζή.

Για τη συνεργασία τους με το σωματείο, ο Δήμος Λεμεσού, ο Δήμος Στροβόλου, ο Δήμος Λευκωσίας, ο Δήμος Έγκωμης, ο Δήμος Αγλαντζιάς, ο Δήμος Λατσιών, ο Δήμος Ιδαλίου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψευδά, το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγρού και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ψευδά Παναγιώτης Στυλιανού, το ΚΑΕΚ, η ΕΛΔΥΚ, το FIT & FUN και ο Σέργιος Νικολαϊδης, ΚΕΝΘΕΑΣ, Σωματείο Εθελοντών ΣΙΑΣ, Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αγνοουμένων, Φαρμακείο Στεφανίδης Μοσφιλωτή, Αντικαρκινικός Σύνδεσμος, Παπακωνσταντίνου.

Τιμήθηκαν ο Γυναικείος ΄Ομιλος, οι Ακαδημίες μας και μέλη μας για την συμμετοχή τους.  Όλα τα ονόματα είναι καταγραμμένα στον ιστότοπο www.periclis.com.cy.

Για τη συνεργασία τους με το σωματείο, βραβεύθηκαν οι Χρύσανθος Φάκας, Χριστάκης Χριστοφόρου, Γιαννάκης Κόκκινος, Ανδρέας Συμεού, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Ανδρέας Πωτοπαπάς, Ανδρέας Χριστοδούλου, Ειρήνη Χριστοφή, Γιάννης Λιμαντζάκης, Αλεξ Ακάνα, Γιώργος Πεττεμερίδης, Χριστόδουλος  Χριστοδούλου, Αχιλλέας Γεωργιάδης, Γιώργος Μεσημέρτζης.

Για τη συνεργασία τους επίσης τιμήθηκαν οι δύο Ακαδημίες, Κρίστοφερ και Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, ενώ τιμήθηκαν και οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Νέων του σωματείου για τις επιτυχίες τους στους Παγκύπριους αγώνες στίβου, Εμμανουήλ Λιμαντζάκης, Χρίστος Λάμπρου και Ναταλία Ευαγγελίδου.  Τα ονόματα των ακαδημιών είναι καταγραμμένα στον ιστότοπο  www.periclis.com.cy, επίσης ο Ημιμαραθώνιος POKKA COFFEE.

Τιμήθηκαν Αθλητές που τερμάτισαν στον Μαραθώνιο Θεσαλλονίκης Μέγας Αλέξανδρος – Βαρσοβίας – Πάφος – Ναύπακτος – Πέρασμα.

Για την υποστήριξη που προσφέρουν στο σωματείο τιμήθηκαν η Αστυνομία Κύπρου, η αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, το υπουργείο υγείας, το ΡΙΚ, το Ράδιο ΠΡΩΤΟ και η εφημερίδα Πολίτης , Σημερινής, Φιλελεύθερος, Αλήθεια, Χαραυγή και οι χορηγοί του σωματείου, ΚΟΑ, POKKA COFFEE, PIZZA PAPA JOHNS, η ΟΠΑΠ Κύπρου και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ, ΟΝΕΚ, ΙΔΡΥΜΑ ΚΤΩΡΙΔΗΣ, MEGA BET PLUS, CYTANET, ACHDAC, Ακουστικά Κέντρα Κύπρου και η υπεραγορά Γ Κ Παπακωνσταντίνου – Μ.Μ.Ε.- Ε.Α.Κ. – Super Sports – ΑNT1 – SIGMA – MEGA, Alfa Sports.

Για τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις του σωματείου, τιμήθηκαν οι Δώρος Γέριμος, Νικόλας Γέριμος, Σπύρος Νικολάου, Χρίστος Παυλής, Κωνσταντίνος Παπαλεοντίου και Στέλιος Μαυρομίχαλος.

Ξεχωριστή βράβευση, απονεμήθηκε στο σωματείο ΕΝΑΔ, το οποίο προσφέρει στο οίκημα του αφιλοκερδώς φιλοξενία στο Σωματείο Περικλής Δημητρίου και στη συνέχεια τιμήσαμε το Δρ. Χρίστο Χρίστου και το Βετεράνο Ανδρέα Παμπακά ως Γηραιότερο.

Την αποστολή στην Αθήνα το 2014 10km – 42km – 5km που οι τιμώμενοι είναι καταγραμμένοι στον ιστότοπο του Σωματείου.

Παρουσιαστής της εκδήλωση ο αθλητικογράφος του ΡΙΚ και επίτιμο μέλος του σωματείου Περικλής Δημητρίου, Αχιλλέας Γεωργιάδης, ο οποίος τιμήθηκε για την τεράστια προσφορά του στο σωματείο, καθώς παρουσιάζει αφιλοκερδώς όλες τις εκδηλώσεις του σωματείου.

Μετά τη βράβευση όλοι κεράστηκαν με PIZZA PAPA JOHN’S και φυσικό Μεταλλικό Νερό Αγρός.

Στις φωτογραφίες – φωτορεπορτάζ από τις βραβεύσεις στον ΚΟΑ.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ στον ιστότοπον του Σωματείου 

058 DSC_2934 DSC_2982 DSC_2991 DSC_3155 DSC_3177


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube