Η Εθνική Ομάδα Τάεκβοντο Κύπρου στο Final Olympic Qualification Tournament στη Σόφια
Cyprus Taekwondo National Team at Final Olympic Qualification Tournament Sofia 2021

Επέστρεψε από την Βουλγαρία η Εθνική Ομάδα Τάεκβοντο Κύπρου, η οποία πήρε μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια από 8 μέχρι 11 Απριλίου 2021.

Στο πολύ δύσκολο αυτό πρωτάθλημα η Εθνική μας κέρδισε δύο πέμπτες θέσεις με την Κυριακή Κουττούκη και την Δέσποινα Πηλαβάκη και δύο ένατες με τον Ιωάννη Πηλαβάκη και τον Χρίστο Πηλαβάκη.  Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι την τελευταία στιγμή δεν ταξίδευσε στην Βουλγαρία για το πολύ μεγάλο αυτό πρωτάθλημα ο πρωταθλητής της κατηγορίας + 87 κιλά Ανδρέας Στυλιανού λόγω τραυματισμού σε προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες Κυριακή Κουττούκη, Δέσποινα Πηλαβάκη και οι αθλητές Ιωάννης Πηλαβάκης και Ανδρέας Στυλιανού θα πάρουν μέρος στους αγώνες του « Final Olympic Qualification Tournament » από τους οποίους θα διεκδικήσουν πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.  Τις εν λόγω αθλήτριες και αθλητές θα συνοδεύσουν οι προπονητές τους Νίκος Νικολάου, Ανδρέας Πηλαβάκης και Πάμπος Χατζηχαραλάμπους.  Στο μεταξύ στους εν λόγω αθλητές και αθλήτριες, που θα διεκδικήσουν πρόκριση για τους πιο πάνω Ολυμπιακούς Αγώνες, το Δ.Σ. της ΕΟΤΚ, εύχεται κάθε επιτυχία. 

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube