Η εθνική ομάδα καράτε ανδρών και γυναικών στην Τουρκια

Αναχώρησε η εθνική ομάδα καράτε ανδρών και γυναικών για να λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ganziatep, Turkey. Την αποστολή απαρτίζουν οι αθλητές Χρίστος Θεοπέμπτου, Μάρκος Ζίνγκας Τσαγκαράς, Παναγιώτης Λοιζίδης, Δημήτρης Δημητριάδης, Ματθαίος Στυλιανού, Βρυώνης Ζωτηρίου, Ειρήνη Κοντού, Ανθή Στυλιανού, Θεοδοσία Γιαμούκη. Οι αθλητές μας προετοιμάστηκαν για να ανταπεξέλθουν με απαιτήσεις το δυσκολότερο ίσως πρωτάθλημα του Κόσμου το Πανευρωπαϊκό στο οποίο μετέχουν κατά κύριο λόγω οι καλύτερες χώρες στο άθλημα.
Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος 45 χώρες με 510 συμμετοχές. Το πρωτάθλημα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο βαθμός δυσκολίας έχει εκτοξευθεί, εφόσον οι αθλητές και αθλήτριες καλούνται να ανταγωνιστούν για επιτυχία λήψεις βαθμών στην κατάταξη της Παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε.
Την αποστολή συνοδεύουν ο εθνικός προπονητής Μάριος Σάκκη και Νικόλας Βατυλιώτης, η κριτής Κορίνα Αντριάνα Ποπέσκου Σωτηρέλλη, ενώ την αποστολή συνοδεύει και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αντρέας Βασιλείου ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο κογκρέσο της Ευρωπαϊκής και θα παρουσιάσει και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο διοργανώνεται στην Λεμεσό τον Φεβρουάριο του 2023 μετά που η Κύπρος το είχε διεκδικήσει το 2018.
Εκ μέρους του Δ.Σ ευχόμαστε οι αθλητές και οι αθλήτριες μας να πετύχουν τους στόχους τους ανεβάζοντας για άλλη μια φορά την χώρα μας στο διεθνές προσκήνιο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Θεσμικό Χορηγό μας τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τον διαχρονικό χορηγό μας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Robomarkets για την στήριξη προς τους αθλητές.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports