Η ΕΟΙ υποψήφια στα Fei Awards !
FEI Awards

Για πρώτη φορά το 2021 η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας – ΕΟΙ είναι υποψήφια για το βραβείο FEI Awards – Solidarity 2021 (Βραβείο Αλληλεγγύης).

Η ΕΟΙ προτάθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Ιππασίας – FEI για το βραβείο FEI Awards – Solidarity 2021 για την άμεση και αποτελεσματική εκκένωση των ιππικών ομίλων και εγκαταστάσεων και τη διάσωση, μεταφορά και φροντίδα στο Μαρκόπουλο περισσοτέρων από 300 αλόγων και ιπποειδών από τις περιοχές που επλήγησαν στις μεγάλες πυρκαγιές της Αττικής τον Αύγουστο του 2021. Η υποψηφιότητα αυτή στην πραγματικότητα αναδεικνύει και επιδοκιμάζει τις κοινές συντονισμένες προσπάθειες και την αμέριστη συνδρομή της ΕΟΙ και όλων των ανώνυμων φιλίππων και εθελοντών, που με αυταπάρνηση και αγάπη συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που είχε σαν αποτέλεσμα να μην χαθεί κανένα άλογο. Η αναγνώριση αυτών των ανθρώπων και των προσπαθειών τους στο όνομα της ΕΟΙ θα είναι μια βράβευση ολόκληρης της Ελληνικής ιππασίας και των ανθρώπων της και αποτελεί λόγο περηφάνειας για όλους μας διεθνώς.

Πολλά σημαντικά πρόσωπα της ιππασίας και ιππικοί οργανισμοί είναι υποψήφιοι για τα φετινά FEI Awards 2021.

Οι λάτρεις του αθλήματος σε όλο τον κόσμο μπορούν να επιλέξουν τον υποψήφιο τους σε πέντε κατηγορίες:

  1. Βραβείο «Καλύτερου αθλητή»  FEI Best Athlete
  2. Βραβείο «Ανερχόμενου Αστεριού» Longines FEI Rising Star,
  3. Βραβείο «Καλύτερου Ιπποκόμου» Cavalor FEI Best Groom,
  4. Βραβείου «Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες» FEI Against All Odds
  5. Βραβείο «Αλληλεγγύης» FEI Solidarity Awards.

Η online ψηφοφορία ξεκίνησε από χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Κάθε φίλιππος μπορεί να μπει να ψηφίσει εδώ https://www.fei.org/awards  

Το κοινό έχει τώρα 13 ημέρες (5-17 Οκτωβρίου) για να ψηφίσει τους ήρωές του.

Οι νικητές θα κριθούν συνδυάζοντας το 50% της ψήφου του κοινού και το 50% της ψήφου των κριτών. Οι εννέα ειδικοί κριτές για τα φετινά βραβεία FEI Awards περιλαμβάνουν τον πρόεδρο της FEI Ingmar De Vos και τους ιππικούς θρύλους Andrew Hoy και Kyra Kyrklund.

Η ΕΟΙ καλεί όλους τους φιλίππους, αλλά και όλους τους Έλληνες, να μπουν στον σύνδεσμο https://www.fei.org/awards για να ψηφίσουν και να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα της ΕΟΙ για το FEI Awards – Solidarity 2021 ως υποψηφιότητα του συνόλου της Ελληνικής ιππασίας.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ένα εορταστικό δείπνο στην Αμβέρσα του Βελγίου στις 17 Νοεμβρίου το οποίο θα μεταδοθεί σε livestreaming από το FEI TV.

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports