25 C
Limassol
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Περισσότερο

    Η εμφάνιση-έκπληξη στα 59α Μάτσεια- Ήρθε να το διασκεδάσει και πήρε και την 3η θέση- Το μήνυμα του Πάνου Ιωάννου

    Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα λιγοστά άτομα που βρέθηκαν την Κυριακή 23/5 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, όπου και διεξήχθηκαν τα 59α «Μάτσεια» με αρκετές καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ από τους αθλητές.

    Η έκπληξη λοιπόν ακούει στο όνομα Πάνος Ιωάννου, ο παλιός πρωταθλητής μας στα σπριντ, με ατομικό στα 100 μέτρα 10’36 ο οποίος κατέβηκε στη Λεμεσό και άφησε τις παραλίες του Πρωταρά για να το διασκεδάσει μπαίνοντας στο αγώνισμα του μήκους.

    Ο 37χρονος πρωταθλητής μας είχε καλύτερο άλμα στα 6.60 το οποίο του χάρισε την 3η θέση, κάτι αδιάφορο για τον ίδιο, καθώς το μήνυμα που θέλησε να περάσει στους νέους ήταν πολύ μεγαλύτερο.

    «Μου έλειψε λίγο, ήρθα το απόλαυσα, το διασκέδασα, είδα νεαρά παιδιά και αυτό είναι καλό» ανέφερε ο Πάνος  ο οποίος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα πως: «Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε, όσες φορές και αν πέσουμε πρέπει να σηκωθούμε και να προσπαθείς κάθε μέρα».

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    710ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ