despina israel photo
despina israel photo

Δύο αθλήτριες και ένας αθλητής του Ολυμπιακού αθλήματος Τάεκβοντο που βρίσκονται στους Σχεδιασμούς του ΚΟΑ, κέρδισαν μετάλλια στο Διεθνές Τουρνουά Ισραήλ “G1”, που οι βαθμοί των μεταλλίων μετρούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020.  Πρόκειται για τη Δέσποινα Πηλαβάκη, η οποία κέρδισε αργυρό μετάλλιο, και τους Γιώργο Κακούρη και Ιωάννη Πηλαβάκη οι οποίοι κέρδισαν χάλκινα μετάλλια.

 

Οι νίκες των πιο πάνω πρωταθλητών, που προσωπικός τους προπονητής είναι ο κ. Ανδρέας Πηλαβάκης, εντυπωσίασαν αρκετούς ξένους προπονητές και απέδειξαν πέρα πάσης αμφιβολίας τη μεγάλη τους κλάση.  Ιδιαίτερα το Κυπριακό Τάεκβοντο απέδειξε για καλά ότι το άθλημα αυτό στην Κύπρο ανήλθε πάρα πολύ ψηλά και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων Ολυμπιακών αθλημάτων του τόπου μας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν και διεθνείς αγώνες Εφήβων και Παίδων που δεν ήταν της κατηγορίας “G1”.  Οι αθλητές που σημείωσαν επιτυχία είναι:  Παναγιώτης Ιακώβου (χρυσό μετάλλιο) και Δημήτρης Ευαγγελάκης (αργυρό μετάλλιο). Στη φωτογραφία η Δέσποινα Πηλαβάκη στο βάθρο των νικητριών.

 

 

 

 

Από την ΕΟΤΚ

02 Δεκεμβρίου  2016

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports