Στους αγώνες του τρίτου  Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής στη Λάρνακα

 

Οι αθλητές του διπλού τραπ

παίρνουν θέση στους βατήρες

———————————

 

  • Από κυπριακής πλευράς συμμετέχουν οι διεθνείς μας Στέφανος Θεοδότου, Παναγιώτης Πουρίκκος και Λεόντιος Λεοντίου, ενώ ο Τζιοβάννης Σαββίδης θα αγωνιστεί για το ελάχιστο ολυμπιακό όριο

 

Σειρά των αθλητών του διπλού τραπ, να πάρουν θέσεις στους βατήρες του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής, οι αγώνες του οποίου φιλοξενούνται στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο της Λάρνακας. Χθες οι σκοπευτές είχαν μια τελυταία ευκαιρία να προσρμοστούν στις συνθήκες της διοργάνωσης, στη διάρκεια της επίσημης προπόνησης, ενώ σήμερα θα ολοκληρώσουν τον αγώνα των 150 δίσκων και στις 16.30 θα διεξαχθεί ο τελικός.

 

Από κυπριακής πλευράς, συμμετέχουν στον αγώνα οι διεθνείς σκοπευτές μας Στέφανος Θεοδότου, Παναγιώτης Πουρίκκος και Λεόντιος Λεοντίου, ενώ ο Τζιοβάννης Σαββίδης θα αγωνιστεί για εξασφάλιση του ελάχιστου ολυμπιακού ορίου (MQS). Στον αγώνα συμμετέχουν συνολικά 64 αθλητές μεταξύ των οποίων και τα κορυφαία «ντουφέκια» στον κόσμο. Απ’ αυτούς μόνο οι έξι έχουν εξασφαλίσει την ολυμπιακή κάρτα (Quota Place), ενώ οι υπόλοιποι (εκτός των Ιταλών και των Αμερικανών), δηλώνουν «υποψήφιοι μνηστήρες» για τις δυο «κάρτες» της διοργάνωσης και φυσικά όλοι υποψήφιοι κατακτητές του βάθρου.

 

Μέχρι στιγμής η Ιταλία (Αντόνιο Μπαρίλλα και Μάρκο Ιννοσέττι), καθώς και οι ΗΠΑ (Τζέφρι Χόλκουιν και Τζοσούα Ρίτσμοντ) έχουν συμπληρωμένες τις κάρτες τους, ενώ «βίζα» για το Ρίο Ντε Τζανέιρο, έχουν και ο Ρώσσος Βαίλι Μοσιήν και ο Μπινγιάν Χου από την Κίνα. Άλλα μεγάλα ονόματα που ξεχωρίζουν στο «σταρτ λιστ» του διπλού τραπ είναι οι Ρώσσοι Αλεξάντερ Φουράσεβ και Βιτάλι Φοκίβ, ο Σουηδός Ντάλπι Χάκαν οι Βρετανοί Στήβεν Σκοτ και Τζέικ Κίλινγ, ο Ούγγρος Ρόλαντ Γκέρεπιτς, ο Φεχάϊτ Αλ Ντιχάνι απο το Κουβέιτ, ο Γερμανός Αντρέας Λόου και άλλοι.

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

  • Οι διεθνείς σκοπευτές μας του διπλού τραπ, Στέφανος Θεοδότου, Παναγιώτης Πουρίκκος και Λεόντιος Λεοντίου που συμμετέουν στον αγώνα