ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ VS FREDERICK UNIVERSITY 2 ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΤΡΩΝ2
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ VS FREDERICK UNIVERSITY 2 ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΤΡΩΝ2

ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΜΠΟΛ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 11-27
Φουριόζικα μπήκε και φέτος το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στο πρωτάθλημα χάντμπολ και απέδειξε για άλλη μία φορά με την σοβαρή και σταθερή του συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο γιατί κρατά τα σκήπτρα του αθλήματος τα τελευταία πολλά χρόνια.
Παίζοντας δυνατά αλλά συνάμα και σοβαρά το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κέρδισε καθαρά την φιλότιμη προσπάθεια των παικτών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για να πετύχουν κάτι καλύτερο από αυτό που μπορούσαν.
Με την νίκη του αυτή το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έδωσε και πάλι την κατεύθυνση πάνω στην οποία θα κινηθεί και που δεν είναι άλλη από τον πρωταθλητισμό.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – FREDERICK UNIVERSITY 27-11
Μεγάλη νίκη πέτυχε και το πανεπιστήμιο Κύπρου επί του Frederick μετά από μεγάλη εμφάνιση και στοιχεία τα οποία υποδηλούν ότι στο Πανεπιστήμιο Κύπρου φέτος θα κτυπήσουν ψηλότερα από άλλα χρόνια..
Άλλωστε η δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια τώρα θα αποφέρει καρπούς και το πρωτάθλημα με αυτές τις προϋποθέσεις παίρνει από νωρίς φωτιά.
Από την άλλη το Frederick University χωρίς να είναι κακό στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να συντονίσει λίγο καλύτερα τις γραμμές του για να μπορέσει να πάρει στο γήπεδο αυτό που του αξίζει.
Δίκαιη η επικράτηση του πανεπιστημίου Κύπρου και αναμένουμε να δούμε στην συνέχεια ακόμα δυνατότερα παιγνίδια.