ΒΡΑΒ ΟΡΚΑ 2Η ΘΕΣΗ Γ
ΒΡΑΒ ΟΡΚΑ 2Η ΘΕΣΗ Γ

Την παντοκρατορία της στην άμμο επιβεβαίωσε και φέτος η ομάδα LarnacaLadies που για 2η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά beachHandball που διοργάνωσε για 18η χρονιά η Κυπριακή Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Οι «Κυρίες της Λάρνακας», αλλά και της άμμου ((Λίζα Έλληνα, Λητώ Έλληνα, Βάσω Ιωάννου, Ιωάννα Σύζινου, Αυγή Αντωνιάδου, Μαρία Μαρσελλή, Φωτεινή Νούσια, Ρένα Τσαγγάρη, Μαριλένα Λουκά, Ευγενία Ανδρέου) έφτασαν μετά από μια εντυπωσιακή και αήττητη διαδρομή στον τελικό (δεν έχασαν ούτε ένα σετ αφού νίκησαν όλους τους αγώνες με 2-0!), όπου εκεί βρήκαν μπροστά τους την ομάδα της Όρκα (Μ. Παπά, Ορθ. Χούτρη, Αννα Εκατερινέσκου, Β. Κέλπη, Α. Δημητρίου, Ε. Λόβιτα, Ρ. Ανδρέου, Α. Κυριάκου, Χρ. Χρίστου, Μ. Προδρόμου) την οποία και νίκησαν με 2-0. Μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα η οποία, παρά την μέτρια παρουσία στην 1η μέρα του τουρνουά, την Κυριακή έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και κόντρα στα προγνωστικά  έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής –χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει θετικά την πορεία της.

HLarnacaLadies, στον τελικό, επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της σαν ομάδα αφού επικράτησε με σχετική άνεση και στα δύο σετ του τελικού (12-6 και 24-11). Στην 3η θέση τερμάτισαν τα κορίτσια του Α.Ο Αραδίππου που στον μικρό τελικό νίκησαν την Μπαρσελιώμα (4η θέση) με 2-0 σετ.

Πολυτιμότερη η Λ. Έλληνα

Η επιτροπή του τουρνουά ανέδειξε πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά την παίκτρια της LarnacaLadies, Λητώ Έλληνα, ενώ τον τίτλο της καλύτερης τερματοφύλακας απέδωσε στη νεαρή τερματοφύλακα του Α.Ο. Αραδίππου, Ραφαέλα Χρυσοστόμου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων κατάταξης

Larnaca Ladies – Nemesis                2-0

Χαβαλένθια – Όρκα                          0-2

Μπαρσελιώμα – ReunionΠάφου  2-1

ΕΝ Αθηένου – Α,Ο, Αραδίππου1-2

Ημιτελικά

Larnaca Ladies – Α.Ο. Αραδίππου                             2-0

Όρκα – Μπαρτσελιώμα                                                                2-0

3η -4η θέση: Μπαρτσελιώμα – Α.Ο. Αραδίππου                 0-2

Τελικός:    LarnacaLadies –  Όρκα                              2-0