ΕΠΙΣΗΜΟΙ
ΕΠΙΣΗΜΟΙ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Σε μια σεμνή τελετή που φιλοξενήθηκε στο κλειστό του Λυκείου Αραδίππου το ΔΣ του Α.Ο. Αραδίππου βράβευσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τις αθλήτριες και τους αθλητές του σωματείου, αλλά τίμησε ταυτόχρονα τους χορηγούς και υποστηριχτές του τμήματος χάντμπολ. Στην εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του προέδρου της ΚΟΕ Ουράνιου Ιωαννίδη, παρέστησαν πολιτική και αθλητική ηγεσία της πόλης.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται για 9η συνεχόμενη χρονιά συνέπεσε με τους εορτασμούς για τα δεκάχρονα του σωματείου, γι αυτό και στην ομιλία του ο πρόεδρος του τμήματος, δρ Μιχάλης Παπαγρηγορίου, έκανε μια ιστορική αναδρομή στην πορεία της ομάδας μέσα στα 10 χρόνια ζωής της.

«Στο ξεκίνημα του σωματείου –ανέφερε – δώσαμε σημασία στην βάση. Δημιουργήσαμε ομάδες κορασίδων και νεανίδων οι οποίες κατάφεραν να διακριθούν και να κερδίσουν πρωταθλήματα στις κατηγορίες τους. Πιο σημαντική στιγμή του σωματείου μας η κατάκτηση της 2ης θέσης στο γυναικείο πρωτάθλημα το 2008, οπόταν και εξασφαλίσαμε για πρώτη φορά συμμετοχή στην Ευρώπη. Την ίδια χρονιά κατακτήσαμε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην κατηγορία νεανίδων και κορασίδων. Μέχρι πρόσφατα συντηρούσαμε 5 ομάδες στις διάφορες κατηγορίες, φέτος όμως περιορίσαμε σε 4 τα τμήματα μας, όμως έχουμε κάνει ένα σημαντικό, ιστορικό βήμα με τη δημιουργία και ομάδας αντρών».

Το έργο του Α.Ο Αραδίππου εκθείασε στην ομιλία του και το μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ, Τάσος Προκοπίου, ενώ ο δήμαρχος της πόλης, Ευάγγελος Ευαγγελίδης τόνισε πως «έχουμε υποχρέωση, τόσο εμείς  σαν δήμος όσο και η πολιτεία να στηρίζουμε τον αθλητισμό, μέσα από τον οποίο δίνουμε μια υγιή διέξοδο απασχόλησης  στα παιδιά μας». Από την πλευρά του ο γ.δ της ΣΠΕ Αληλεγγύης Μιχάλης Παπαγεωργίου ανέφερε στην ομιλία του, ή μάλλον ευχήθηκε καλύτερα  ότι « παρά τις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες που περνά αυτό το διάστημα ο τόπος μας, ευελπιστούμες ότι σύντομα θα είμαστε και πάλι στη θέση, σαν συνεργατισμός να στηρίξουμε οικονομικά την προσπάθεια του Α.Ο. Αραδίππου». Τέλος ο πρόεδρος της ΚΟΕ Ουράνιος Ιωαννίδης  έδωσε τα εύσημα στο ΔΣ του σωματείου για την σημαντική δραστηριότητα του. «Μέσα στα 10 χρόνια ζωής του σωματείου –ανέφερε χαρακτηριστικά- καταφέρατε σαν σωματείο να πετύχετε πολλά. Το πιο σημαντικό, σε μια εποχή όπου αρκετά σωματεία λόγο οικονομικού είτε βάζουν λουκέτο είτε αναστέλλουν τη δραστηριότητα τους, ο Α.Ο. Αραδίππου μεγαλώνει, με τη δημιουργία και του τμήματος χάντμπολ αντρών».

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν χορηγοί και πρόσωπα για την προσφορά τους στο σωματείο. Τιμητικές πλακέτες δώθηκαν στον πρώην δήμαρχο Αραδίππου Χριστάκη Λιπέρη, στον πρώην πρόεδρο της ΣΠΕ Αλληλεγγύης Αντώνη Αλαμπρίτη, ενώ τιμήθηκαν και οι χορηγοί, Τζόζεφ Πέτρου (Water Park Αγίας Νάπας), Alexander College, Orthodoxou Travel and Tours, Λάκης Παντελή, Σάββας Μαρσελλή (εταιρεία αλουμινίων α/φοι Μαρσελλή), Γεωργία Στεφάνου, Φροντιστήρια Μαρία Λιπέρη, Υδρόγειος Ασφαλιστική, Νερό Αγρός (Νικόλας Παπαδόπουλος) Α/φοί Λευκαρίτη (Πετρολίνα) Π. Μιχαηλάς (EKO) Αποθήκες Cafe, Γιώργος Χατζηματθαίου κ.α.

Όσον αφορά στους αθλητές του σωματείου, σε προσωπικό επίπεδο τιμήθηκαν, η παίκτρια Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου (1η σκόρερ του πρωταθλήματος γυναικών) Μιράντα Ευαγγελίδου (νεάνιδα περιόδου 2013-14), οι Ε. Ζήνωνος, Ίσσα Ιντιζάρ, Κ. Χατζηματθαίου, Στ. Σαρρή.  Τιμήθηκαν επίσης οι προπονητές των τμημάτων γυναικών και παίκτες της ομάδας αντρών, Κ. Χαραλάμπους και Γρ. Βασιλείου. Ο βουλευτής Γιώργος Βαρνάβα απένειμε μετάλλια στην ομάδα γυναικών (3η θέση), η βουλευτής Σκεύη Κουκουμά στην ομάδα παγκορασίδων (2η θέση), το μέλος του ΚΟΑ Τάσος Προκοπίου στην ομάδα σούπερ μίνι (2η θέση) ενώ  ο πρόεδρος της σχολικής εφορείας  Παύλος Δημητριάδης βράβευσε τη νεοσύστατη  ομάδα των αντρών.

Το σωματείο από την πλευρά του τίμησε τον πρόεδρο δρ Μιχάλη Παπαγρηγορίου για την ακούραστη προσφορά του στα 10 χρόνια ζωής του Α.Ο. Αραδίππου.