12
12

Ζευγάρωσε τις νίκες της η ομάδα της ΑΣΣ ΣΠΕΣ/Ένωσης. Σε αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ ΟΠΑΠ αντρών η ομάδα του Στροβόλου νίκησε τον Μαυρομάτη Αγίου Παύλου με 43-18 και επανήλθε στις επιτυχίες.

Όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ το παιγνίδι δεν αντέχει σε αυστηρή κριτική. Παρά το γεγονός ότι η ΣΠΕΣ παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες (από τη βασική ομάδα αγωνίστηκαν μόνο οι Ζωγράφος, Γ. Χριστοδούλου και Χρ. Χρυσάνθου) ήταν καλύτερη,  κατάφερε από το ξεκίνημα να επιβάλει το ρυθμό της και στην ουσία καθάρισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο το τέλος του οποίου τη βρήκε να προηγείται με 11-23.

Ο προπονητής του Μαυρομάτη, Ανδρέας Παρασκευά, που με τη σειρά του αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, είδε το παιγνίδι από τη … θετική του πλευρά, αφού από τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι το παιγνίδι δεν είχε ανταγωνισμό, στην επανάληψη έδωσε με τη σειρά του χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς (Παπαδούρης, Ανθόπουλος, Δρουσιώτης).

Στον πάγκο του Μαυρομάτη κάθισε μετά από ένα σχεδόν χρόνο ο Πέτρος Προκοπίου, που επανήλθε μετά το σοβαρό του τραυματισμό (εγχείριση χιαστών).

Τα τέρματα του Μαυρομάτη πέτυχαν οι Α. Σοφοκλέους 3, Στ. Φτερακίδης 5, Χρ. Ανθόπουλος 1, Γ. Χατζηκαλλής 3, Χρ. Παπαδούρης 2, Δ. Γιασίτης 3 και Γ. Ιωάννου 1, ενώ τα τέρματα της ΣΠΕΣ πέτυχαν οι Α. Ιωάννου 7, Σ. Ζωγράφου 1, Χρ. Χρυσάνθου 3, Δ. Καρακώστα 1, Α. Χατζησάββας 3, Ν. Στυλιανού 5, Γ. Χριστοδούλου 4, Κ. Ιωάννου 2, Α. Χριστοδούλου 3 και Μ. Μακρής 3.