ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων της στον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αντρών 2018 ξεκινά σήμερα Δευτέρα (20 Οκτωβρίου) η Εθνική μας ομάδα Χάντμπολ η οποία σε δέκα μέρες (30 Οκτωβρίου) θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την αντίστοιχη Εθνική Ελλάδας.
Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής θα γίνει σήμερα στις 6:00 μ.μ. στο κλειστό του Cyprus College παρόντος και του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Γιάννη Αρβανίτη. Μαζί με το συνεργάτη του Ανδρέα Ανδρέου, έχουν καλέσει τους ακόλουθους διεθνείς:
Τους τερματοφύλακες, Χριστόφορο Νούγκοβιτς, Μάριο Μηνά, Παναγιώτη Ρούσο και Καϊλη, καθώς επίσης και τους, Γ. Χριστοδούλου, Ι. Αργυρού, Χρ. Αργυρού, Μ. Τριμιθιώτη, Παναγιώτη Χριστοδούλου, Γ. Νικηφόρου, Γ. Στυλιανού, Χρ. Ταρτίο, Κυριάκο Σοφοκλέους, Δ. Νικηφόρου, Φ. Φιλίππου, Ανδρέα Γεωργίου, Ευάγγελο Κώστα, Νεκτάριο Στυλιανού, Βασίλη Δημοσθένους και Χρίστο Χρυσάνθου.
«Η επιλογή των παικτών έγινε μετά τον αγώνα για το σούπερ καπ – εξηγεί ο συνεργάτης του Ομοσπονδιακού μας, Ανδρέας Ανδρέου. Δυστυχώς λόγο του ότι καθυστέρησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα η δυνατότητα να επιλέξουμε διεθνείς ήταν περιορισμένη. Σε αυτό το στάδιο η Εθνική δεν βρίσκεται και στο καλύτερο δυνατό στάδιο προετοιμασίας της καθώς οι παίκτες δεν έχουν παιγνίδια στα χέρια τους, όμως θα προσπαθήσουμε στις 10 μέρες που έχουμε μπροστά μας μέχρι το πρώτο μας επίσημο παιγνίδι να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα, έτσι ώστε να κάνουμε μια καλή, αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στην Ελλάδα».