DIAITHTES GRAMMATEIA
DIAITHTES GRAMMATEIA

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Τρεις περίπου βδομάδες πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ ο Σύνδεσμος διαιτητών Χάντμπολ πραγματοποίησε το καθιερωμένο ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας και γραμματείας. Οι εργασίες του σεμιναρίου φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου και σε αυτό σχεδόν καθολική ήταν η παρουσία των διαιτητών, αλλά όχι τόσο ικανοποιητική η προσέλευση των μελών της γραμματείας, γεγονός που θα απασχολήσει σοβαρά τον ΣΔΧ στην επόμενη του συνεδρίαση.
Την έναρξη των εργασιών χαιρέτισε και ο πρόεδρος της ΚΟΧ στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας ο οποίος μεταξύ άλλων, ανέφερε: « Εκφράζω την πλήρη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας αλλά και την στήριξη της στο δύσκολο και ταυτόχρονα πολύ σημαντικό ρόλο που έχετε να διαδραματίσετε στα πρωταθλήματα μας. Η διοργάνωση αυτού του σεμιναρίου διαιτησίας, είναι η επιβεβαίωση της πάγιας πολιτικής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, για συνεχή επιμόρφωση των διαιτητών, των παρατηρητών και των μελών της γραμματείας αλλά και μία έμπρακτη ένδειξη στήριξης της αποστολής σας».
Από την πλευρά του, στην εισαγωγική του ομιλία ο πρόεδρος του ΣΔΧ Γιώργος Παναγίδης ζήτησε από τα μέλη του Συνδέσμου «σοβαρότητα, πειθαρχία και κυρίως πρροσοχή κατά τη διεξαγωγή των αγώνων. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα λόγο της οικονομικής κρίσης που περνά ο τόπος μας, εμείς επιβάλλεται όχι μόνο να διατηρηθούμε στο ίδιο καλό επίπεδο , αλλά και να προσπαθούμε να βελτιώνουμε την απόδοση μας». Ο κ. Παναγίδης ευχήθηκε σε όλους τους διαιτητές και μέλη της γραμματείας καλή χρονιά, ενώ ευχαρίστησε και τους Πάνο Αντωνίου, Σωτήρη Κωνσταντίνου, Κούλη Καπλάνη αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή και του φετινού σεμιναρίου.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube