Γιορτές με προπονητικό καμπ επίλεκτων αθλητών από τις μικρές κατηγορίες στο Λουτράκι

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης δίνει συνέχεια στα προπονητικά καμπ για επίλεκτους αθλητές των μικρών ηλικιών. Μετά από εκείνα, που έκανε παράλληλα στα τέλη Αυγούστου, σε Λουτράκι, Καβάλα και Πάτρα, ανακοίνωσε ένα ακόμη για την περίοδο των Χριστουγέννων, όπως είχε στο πλάνο της από την αρχή της σεζόν. Προκήρυξε συγκέντρωση προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις του Sports Camp στο Λουτράκι Κορινθίας για το διάστημα 26 με 30 Δεκεμβρίου. Αφορά ξανά σε επίλεκτους από τις κατηγορίες παμπαίδων-παγκορασίδων, παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων, απλά επειδή αυτή τη φορά είναι ένα για όλη τη χώρα, περικλείει μικρότερο εύρος αθλητών με πολύ υψηλές θέσεις στους πίνακες αξιολόγησης. Όπως αναφέρει η προκήρυξη, δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε ηλικιακή κατηγορία έχουν 6 από τους 10 πρώτους αθλητές και τις 10 πρώτες αθλήτριες από τους πίνακες αξιολόγησης του Δεκεμβρίου 2021, με την οργανωτική επιτροπή των προπονητικών καμπ ωστόσο, να δύναται να επιλέξει κατά περίπτωση κατηγορίας επιπλέον αριθμό αθλητών και αθλητριών. Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν μεθαύριο Δευτέρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη σχετική ανακοίνωση στη διεύθυνση http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6308:anakoinosi-proponitikou-camp-dekemvrios-2021&catid=2:2012-03-08-10-19-52&Itemid=8.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα από τις καλοκαιρινές συγκεντρώσεις προετοιμασίας για τις περιοχές Αττικής, Βόρειας Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου και νησιών η ΕΦΟΕπΑ είχε τονίσει ότι στο πλαίσιο της ανάπτυξης θέλει να δημιουργήσει θεσμό με αυτά τα καμπ. Η εορταστική περίοδος ευνοεί επίσης για τέτοια events, οι δοκιμασμένες, και πρόσφατα και παλαιότερα από την επιτραπέζια αντισφαίριση, εγκαταστάσεις στο Sports Camp, είναι εξαιρετικές και η ομοσπονδία είναι σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία και αυτή η προσπάθεια. Υπογραμμίζει ότι βασικός σκοπός είναι «να δοθεί στους καλύτερους αθλητές και τις αθλήτριες η δυνατότητα να συγκεντρωθούν για μία σειρά κοινών προπονήσεων με στόχο τη βελτίωση της προπονητικής τους εμπειρίας»

Τα βασικά σημεία της ανακοίνωσης της ΕΦΟΕπΑ είναι τα εξής:

# Το καμπ είναι για έφηβους- νεάνιδες, παίδες- κορασίδες και παμπαίδες- παγκορασίδες.

# Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 10 πρώτοι αθλητές και οι 10 πρώτες αθλήτριες από τους τελευταίους πίνακες αξιολόγησης, που έχουν εκδοθεί, αυτούς του Δεκεμβρίου 2021. Για την κάθε κατηγορία οι έξι πρώτοι του ranking list εξ αυτών που θα δηλώσουν συμμετοχή, με τη σημείωση ότι η οργανωτική επιτροπή των προπονητικών καμπ δύναται να επιλέξει κατά περίπτωση κατηγορίας επιπλέον αριθμό αθλητών και αθλητριών.

# Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται από μεθαύριο Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 19 του μήνα στην ιστοσελίδα δηλώσεων της ΕΦΟΕπΑ.

# Η έναρξη του καμπ είναι στις 16:00 την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και η λήξη την Πέμπτη 30 του μήνα στις 13:00.

# Στο καμπ έχουν δυνατότητα να πάρουν μέρος πέντε σωματειακοί προπονητές από τα σωματεία, των οποίων συμμετέχουν αθλητές-αθλήτριες.

# Το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή είναι τα 150 ευρώ, που αντιστοιχούν στη διαμονή και τη διατροφή του.

# Το σχέδιο εργασίας των προπονητικών καμπ προετοιμασίας βασίζεται στη φιλοσοφία της συνεργατικής προπόνησης. Η κεντρική ιδέα είναι να δοθεί στους καλύτερους αθλητές και τις αθλήτριες η δυνατότητα να συγκεντρωθούν για μία σειρά κοινών προπονήσεων με στόχο τη βελτίωση της προπονητικής τους εμπειρίας»

# Υπεύθυνος οργάνωσης των καμπ είναι ο Γιάννης Κορδούτης και για περαιτέρω διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6977595929 ή στο mail [email protected].


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube