Ένα νεαρό ταλέντο από το χώρο του τζούντο που έκανε την εμφάνιση του σε ηλικία μόλις πέντε χρονών και που δεν χρειάστηκε αρκετό χρόνο ώστε να γίνει αντιληπτός και να κερδίσει την προσοχή όλων στέλλοντας το μήνυμα ότι έχει να προσφέρει στο Κυπριακό τζούντο πολλά.

 Τώρα σε ηλικία των δεκαπέντε χρόνων είναι ενταγμένος στα ταλέντα του ΚΟΑ αφού ακολούθησε μια ανοδική πορεία  κερδίζοντας παγκύπρια πρωταθλήματα και μετάλλια σε μεγάλους αγώνες όπως η πρόσφατη Κοινοπολιτειακή αγώνες Νέων στις Μπαχάμες 2017.

Ο Γιώργος προπονείτε καθημερινά, πρωί και απόγευμα αφού το πρόγραμμα του ξεκινά από τις πέντε και μισή το πρωί και ακόλουθος μετά το σχολειό πέφτει με τα μούτρα ξανά στην προπόνηση. Αυτή την περίοδο θα μεταβεί στην Γεωργία για προετοιμασία , οπού μαζί του θα προπονούνται και οι αθλητές της Εθνικής Γεωργίας.  

Σε όλη αυτή την ανοδική πορεία του Γιώργου , βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ο Χριστός Χριστοδουλίδης, ένα βαρύ όνομα στο χώρο των πολεμικών τεχνών της Κύπρου , αφού είναι και ο μοναδικός  αθλητής πολεμικών τεχνών που κατάφερε ποτέ, να λάβει μέρος σε ολυμπιακούς αγώνες( μετά το 1992) και συγκεκριμένα στην ολυμπιάδα της Αθηνά το 2004.  

Ο Χριστός Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του ανάφερε ότι στόχος του Γιώργου είναι να απόκτηση όσο περισσότερες εμπειρίες μπορεί μέσα από διεθνής αγώνες , να προπονείτε καθημερινά έτσι ώστε να ολοκληρωθεί σαν τζούντο .