ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

Διατηρήστε δωρεάν τις Ειδήσεις

Υποστηρίξτε το Action IN Sports.com

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ

Εδώ και 8 χρόνια σχεδόν, το Action IN Sports.com πρωτοστατεί χωρίς φόβο και με αντικειμενική ειλικρίνεια στα ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει στον αθλητισμό της Κύπρου και στο Ολυμπιακό Κίνημα. Ως ιστότοπος που ακόμη δεν τοποθετήθηκε πίσω από ένα συνδρομητικό πλαίσιο, δίνουμε δωρεάν πρόσβαση σε ειδήσεις σχετικά με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, τους Κοινοπολιτειακούς και Μεσογειακούς αγώνες και άλλες σημαντικές εκδηλώσεις πιο προσιτές από ποτέ σε όλους.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια των χειρότερων περιόδων της πανδημίας COVID-19, το Action IN Sports.com το διατήρησε το υψηλότερο επίπεδο αναφοράς για όλες τις ειδήσεις από όλα τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης σε καθημερινή βάση. Υπήρξαμε πρωτοπόροι στη δημοσίευσή στον κόσμο για την απειλή που αντιμετώπιζε το αθλητικό και το Ολυμπιακό Κίνημα από τον κορωνοϊό και έκτοτε έχουμε προσφέρει απαράμιλλη κάλυψη για την πανδημία.

Καθώς ο κοινωνία  αρχίζει να αναδύεται από την κρίση του COVID, το Action IN Sports.com θα ήθελε να σας προσκαλέσει να βοηθήσετε στο ταξίδι μας χρηματοδοτώντας την ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας. Η ζωτική υποστήριξή σας θα σήμαινε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να αναφέρουμε τόσο ολοκληρωμένα για τον αθλητισμό και ευρύτερα το Ολυμπιακό Κίνημα και τα γεγονότα που το διαμορφώνουν. Αυτό θα σήμαινε ότι μπορούμε να διατηρήσουμε τον ιστότοπό μας ανοιχτό για όλους. Πέρυσι, σχεδόν περισσότεροι από ενα εκατομμύριο άνθρωποι διάβασαν το Action IN Sports, καθιστώντας μας μακράν και ως την μεγαλύτερη πηγή ανεξάρτητων ειδήσεων για το τι συμβαίνει στον αθλητισμό.

Κάθε συνεισφορά, όσο μεγάλη ή μικρή, θα συμβάλει στη διατήρηση και βελτίωση της κάλυψης μας το επόμενο έτος. Η μικρή και αφοσιωμένη ομάδα μας ήταν εξαιρετικά απασχολημένη πέρσι καλύπτοντας τους επαναδιοργανωμένους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, μια άνευ προηγουμένου υλικοτεχνική πρόκληση που επέκτεινε τους περιορισμένους πόρους μας στα άκρα.

Το 2022 δεν πρόκειται να είναι λιγότερο απασχολημένο ή λιγότερο απαιτητικό. Υπάρχουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Πεκίνο, όπου ανταποκριτές μας θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν εικόνες αλλά και από  τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Μπέρμιγχαμ, τους Μεσογειακούς,  την Θερινή Παγκόσμια Πανεπιστήμιαδα και τους Ασιατικούς Αγώνες στην Κίνα, τους Παγκόσμιους Αγώνες στην Αλαμπάμα και πολλαπλά Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους, το Action IN Sports είναι διαθέσιμο σε όλους για ανάγνωση, ανεξάρτητα από το τι έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν. Το κάνουμε αυτό γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός ανήκει σε όλους και όλοι θα πρέπει να μπορούν να διαβάζουν πληροφορίες ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση. Ενώ άλλοι προσπαθούν να επωφεληθούν οικονομικά από τις πληροφορίες, εμείς δεσμευόμαστε να τις μοιραστούμε με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να ενημερώνονται για τα αθλητικά γεγονότα και να κατανοήσουν τον αντίκτυπό τους, τόσο περισσότερο ο αθλητισμός θα αναγκάζεται να είναι διαφανής.

Η Action IN Sports.com τονίζουμε ότι δεν λαμβάνει καμία χρηματοδότηση από το Υπουργείο αθλητισμού, Πολιτισμού η άλλο κρατικό φορέα στην Κύπρο. Ωστόσο, η χρηματοδότηση είναι περιορισμένη και θέλουμε να σας φέρουμε περισσότερη προβολής του έργου της.

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

Λαμβάνουμε την υποστήριξή σας πολύ σοβαρά και θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι με τη δωρεά σας θα επέλθει:

  1. Ανάπτυξη της ποιότητάς της δουλειά μας

  2. Απασχόληση περισσότερου προσωπικού

  3. Αγορά εξοπλισμού του γραφείου

Εσείς από την άλλη μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη που αναφέρουμε παρακάτω.

ΕΙΔΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ

Γίνε ΦΙΛΟΣ η’ ΦΙΛΗ της Action IN Sports.com από 50 ευρώ το χρόνο.

  1. Δωρεάν πρόσβαση στην ιστοσελίδα Action IN Sports.com

  2. Λάβετε δωρεάν πρόσβαση για όλες τις διαδικτυακές και ζωντανές παρουσιάσεις

  3. Δωρεάν είσοδο στην έκθεση φωτογραφίας για το ΤΟΚΙΟ 2020

Σας προσκαλούμε να στηρίξετε το έργο μας. Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας σήμερα !!!.

Συμπληρώστε την φόρμά που ακολουθεί. 

CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.


 

Κάντε την δωρεά μέσω:

Download 1

Revolut στο τηλέφωνο 00357 97801701

η’ στο PayPal

Download
πατήστε το κουμπί

QR Code

Qr Code