3RD Cyprus Throwdown Open 2016 2 1
3RD Cyprus Throwdown Open 2016 2 1

Το Cyprus Throwdown Open έγινε με την πρωτοβουλία της ιστοσελίδας Action in Sports.com στην παράλια του Μακένζη μπροστά από το Lagoon Beach Bar το Σαββάτο 30 Ιουλίου.

Δυναμική παρουσία από αθλητές της Πάλης του ΜΜΑ του SAMBO και του JUDO που έδωσαν στους  παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύουν δυνατές μάχες του Beach Wrestling και η Action in Sports.com. του ευχαρίστα που έμειναν πιστή στο όραμα της και στα δικά τους πιστεύω του ευ αγωνίζεστε.AM2V5268

Το Cyprus Throwdown Open έγινε με την πολύ καλή συνεργασία διαφορών τοπικών συλλογών από όλη την Κύπρο και υποστηριζόταν από την ΚΟΠΑΛ την FILA τον ΚΟΑ και τον Δήμο Λάρνακα και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα που για ακόμη μια χρόνια βρίσκονται δίπλα στην  Action in Sports.com και στους αθλητές που συμμετείχαν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στην Famous Sports για την προσφορά του με  δωροκουπόνια για όλους τους νικητές και την ΑΕΕ για τον χορηγία προς την Action in Sports.com.

Επίσης ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στους  Μανώλης Καουσλίδης, Γκαγκικ Απαριάν, Μαρία Δημήτριου, Αντρέας Σιτανάρης και Βαρτάμ Απαριάν για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν στην διοργάνωση.

Τα τελικά αποτελέσματα τον αγώνων εγιναν:

ΠΑΙΔΕΣ  55 Kg

 1. ΛΟΥΚΑΣ ΛΟΥΚΑ
 2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ

ΠΑΙΔΕΣ 66 Kg

 1. ΝΤΑΤΟ ΚΟΥΖΑΡΑΟΥΛΙ
 2. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ
 3. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΝΔΡΕΣ 66 Kg

 1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΑΒΑΖΑΝΗΣ
 2. ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΕΧΒΑΛΙΔΗΣ
 3. ΛΕΙΩ ΔΑΝΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΣ 74 Kg

 1. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΜΑΣ
 2. ΤΙΓΡΑΝ ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ
 3. ΙΜΑΝ ΧΟΖΕ

 

ΑΝΔΡΕΣ 85 Kg

 1. ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΝΝΕΤΟΣ
 2. ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ
 3. ΑΝΕΣΤΗΣ ΦΑΝΕΡΗΔΗΣ

ΑΝΔΡΕΣ 120 Kg

 1. ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΟΥΣΛΙΔΗΑ
 2. ΒΑΡΤΑΝ ΑΠΑΡΙΑΝ

3RD Cyprus Throwdown Open 2016 (1) 3RD Cyprus Throwdown Open 2016 (2) 3RD Cyprus Throwdown Open 2016 (3) 3RD Cyprus Throwdown Open 2016 (4) 3RD Cyprus Throwdown Open 2016 (5) 3RD Cyprus Throwdown Open 2016 (6)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Action in Sports.com. ευχαρίστα ακόμη μια φόρα το κόσμο που παρευρέθηκε και υποστήριξε την από κοινού προσπάθεια και ανανεώνει το ραντεβού της για της  8 Ιουλίου 2017 για το Beach Wrestling το 4th  Cyprus Throwdown Open.

Ακόλουθη φωτογραφικό υλικό και Βίντεο από τους αγώνες

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

 • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
 • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
 • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
 • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports