Για πρώτη φορά αγώνας με προβολείς στο Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας
night 2

Διαφορετική μορφή είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο το Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας «Ευαγγελία Ψάρρα» στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών.

Με την τοποθέτηση των προβολέων, διεξήχθη για πρώτη φορά αγώνας τοξοβολίας στο συγκεκριμένο χώρο τις βραδινές ώρες, δημιουργώντας μία νέα εποχή για το άθλημα στην Ελλάδα.

Η διεξαγωγή του αγώνα Ανοιχτού Χώρου Β’ Κατηγορίας υπό το φως των προβολέων δεν ήταν η μοναδική καινοτομία. Επίσης για πρώτη φορά, υπήρχε live μετάδοση των αποτελεσμάτων μέσα από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, γεγονός που σχολίασαν θετικά όλοι οι τοξότες και οι τοξότριες που πήραν μέρος.

Η ΕΟΤ συνεχίζοντας τη μεθοδική και συστηματική δουλειά, βάζει τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα, προκειμένου να μεγαλώσει η βάση των αθλητών και των αθλητριών, αλλά και να βγουν ταλέντα που θα φέρουν διακρίσεις εκπροσωπώντας την Ελλάδα στις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Ο επόμενος σημαντικός αγώνας στο Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας «Ευαγγελία Ψάρρα» θα γίνει το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου και θα είναι Α’ Κατηγορίας, στο Ολυμπιακό και στο Σύνθετο Τόξο.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube