Για πολύ σημαντικό λόγο δεν εμφανίστηκε στην απονομή η Ραμόνα-«Ψυχολογικά ράκος, έκλαιγε στα αποδυτήρια»
Ραμόνα Παπαιώαννου

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν δημοσιεύματα, στα οποία γίνεται λόγος για την μη παρουσία στο βάθρο αθλητριών στην κούρσα των 100 μέτρων.

Δυστυχώς, οι τίτλοι που έχουν χρησιμοποιήσει, δεν τιμούν τον κλασσικό αθλητισμό, τον στίβο, που διαχρονικά έχει αποδείξει ότι πρεσβεύει αρχές, αξίες αλλά και ήθος.

Η Action IN Sports έχει επιλέξει να παραμείνει, καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι του Παγκυπρίου πρωταθλήματος ΔΕΝ επιθυμούμε να στήσουμε «διαδικτυακά δικαστήρια», ωστόσο μια αθλήτρια όπως την Ραμόνα Παπαιώαννου, που όσα χρόνια αγωνίζεται, έμαθε και να κερδίζει αλλά και να χάνει, έμαθε να δέχεται αλλά και να δίνει συγχαρητήρια, δεν μπορεί να γίνεται «βορά» στον βωμό των «κλικς».

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι την ώρα της απονομής, η Ραμόνα ήταν αναστατωμένη, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, όχι λόγω της κούρσας και των άκυρων εκκινήσεων που προηγήθηκαν, κάτι που αποδέχτηκαν ότι δεν υπήρχε άκυρη εκκίνηση, αλλά για άλλο σημαντικό λόγο, εξωαγωνιστικό και για να είμαστε ακριβείς, εκτός του ταρτάν.

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητής της, Αντώνη Γιαννουλάκη, ο οποίος μας επιβεβαίωσε το πιο πάνω συμπληρώνοντας πως η αθλήτρια του «έκλαιγε στα αποδυτήρια» ενώ υποστηρίζει πως ούτε η Σκεύη Ανδρέου ενημερώθηκε για την απονομή.

Εν κατακλείδι, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα πως ο στίβος, δεν αξίζει τέτοιας αντιμετώπισης, με τίτλους υποτιμητικούς που, ναι, στεναχωρούν και ναι υποβαθμίζουν ένα χώρο, που πάλεψε την περίοδο της πανδημίας να μείνει «ζωντανός» που όσοι μπαίνουν στα στάδια, το κάνουν γιατί το αγαπούν, που όσοι είναι γύρω από το στίβο μοχθούν για να στείλουν τα σωστά μηνύματα στους νέους.

Άλλωστε δεν ζητούν και πολλά, ζητούν τη στήριξη και το χειροκρότημα, τόσο του φίλαθλου κόσμου, όσο και των λειτουργών των ΜΜΕ.

Τα υπόλοιπα, πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι, θα απασχολήσουν αυτούς που πρέπει, με τον τεχνικό διευθυντής της ΚΟΕΑΣ Αντώνη Γιωργαλλίδη μιλώντας στην ιστοσελίδα μας να στέλνει μήνυμα ενότητας, αναφέροντας πως η Εθνική ομάδα σε 10 μέρες θα παλέψει για την άνοδο της στη Β’ κατηγορία και οι οποιοσδήποτε διαφορές δεν χωρούν στο άθλημα.

Η Action IN Sports θα συνεχίζει να «φωτίζει» το όμορφο προσώπου του στίβου, ελπίζοντας πως θα όλοι θα επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube