Για Γεωργία εξαμελή αποστολή της ακαδημίας τζούντο Χριστοδουλίδη για προετοιμασία

Το τζούντο πέρνα σε νέα φάση.

Αναχώρησε σήμερα το απόγευμα εξαμελής αποστολή της ακαδημίας τζούντο Χριστοδουλίδη, για την πόλη Μπακουριανι της Γεωργίας, όπου θα λάβουν μέρος σε προπονητικό κάμπ, από τις 16 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2021.

Μια φουρνιά αθλητών, αποτελούμενοι εξ ολοκλήρου από την νέα γενιά, φορτισμένη με πολλή ενέργεια , ζήλο αλλά πάθος και αγάπη για το άθλημα του τζούντο,  δεν λένε να καθησυχαστούν. Δεν πρόλαβε καλά- καλά να καθίσει η ζέστη του παγκυπρίου πρωταθλήματος που έγινε την περασμένη βδομάδα , και ξάφνου στις επάλξεις για να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

Πρόκειται για τους  Πέτρο Χριστοδουλίδη, Γιώργο Παλαρτζασβιλη, Οδυσσέα Γιωργάκη ,Γιώργο Κοροντζίδης, Ιάκωβο Κουραουλή και Αναστάσιο Ιωάννου. Κρατήστε σημείωση αυτά τα ονόματα διότι πιστεύουμε ότι στα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστούν στις αρένες και θα ακουστούν πολύ συχνά.

Η ακαδημία τζούντο Χριστοδουλίδη μαζί με τους γονείς των αθλητών, επωμίζονται όλο το χρηματικό βάρος της αποστολής αφού είναι γνωστό ότι η  ομοσπονδία του τζούντο, όσο και αν ήθελε να βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που πραγματικά δείχνουν με πράξεις τα θέλω τους, ώστε να τους στηρίζει, δεν μπορεί να το πράττει ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις. θα πρέπει για ακόμη μια φορά να θυμίσουμε ότι ο προϋπολογισμός που λαμβάνει η ομοσπονδία για αυτό το υπέροχο ολυμπιακό άθλημα δεν ανταποκρίνεται και πολύ στις ουσιαστικές ανάγκες που αφορούν την ανάπτυξη και την προώθηση του αθλήματος.  


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube