1514318
1514318

Τι δηλώνουν ο γεν. γραμματέας της Βοϊβοντίνα Ντρ. Βούκσεβιτς και ο γεν. αρχηγός του Ολυμπιακού Π. Νίκος Μαντούβαλος.

Λεζ. Η πρώτη φετινή φωτογραφία της ομάδας του Ολυμπιακού Π. (από www.osfp.gr).

Το πρώτο διεθνές  τουρνουά «2016 Ιnternational Volleyball Τournament» που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία και «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό μεταξύ 22-24 Σεπτεμβρίου 2016 φιλοξενεί  δυο σπουδαίες ομάδες τον Ολυμπιακό Π. και τη Βοϊβοντίνα Νόβισαντ. To τουρνουά εγκρίθηκε από τη CEV.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ μίλησαν για τη συμμετοχή της ομάδας τους στο τουρνουά ο γενικός γραμματέας της Βοϊβοντίνα Ντράγκαν Βούκσεβιτς και ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Π. Νίκος Μαντούβαλος.

Ντρ. Βούκσεβιτς (Boϊβοντίνα): «Θα μας βοηθήσει πολύ το τουρνουά»

Ο γεν. γραμματέας της «ερυθρόλευκης» ομάδας του Νόβισαντ ανέφερε ότι το τουρνουά στην Κύπρο θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του ενόψει των υποχρεώσεων της στο σερβικό πρωτάθλημα που αρχίζει στις 15 Οκτωβρίου 2016. Παράλληλα, η ομάδα θα αγωνιστεί το Δεκέμβριο στοCEV Cup Ανδρών.

Ο κ. Βούκσεβιτς ανέφερε ότι στην Κύπρο η ομάδα του θα έλθει με 12 παίκτες και θα απουσιάζουν οι πέντε διεθνείς με την Εθνική Νέων της Σερβίας. Ο κ. Βούκσεβιτς εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή της ομάδας του σε τουρνουά στην Κύπρο.

Ν. Μαντούβαλος (Ολυμπιακός Π.) «Θα δείξουμε τα πρώτα δείγματα γραφής»
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού Π. Νίκος Μαντούβαλος μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ εξέφρασε καταρχάς τη χαρά του που ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Κύπρου. Ο κ. Μαντούβαλος ανέφερε ότι το τουρνουά θα αποτελέσει το πρώτο δείγμα γραφής για την ομάδα του μετά τις σκληρές προπονήσεις στο πλαίσιο προετοιμασίας που άρχισε στις 22 Αυγούστου.

Ο Ολυμπιακός πέραν από το τουρνουά της Κύπρου θα συμμετάσχει σε άλλα τρία τουρνουά προετοιμασίας ενόψει των υποχρεώσεών του στηVolleyball –League, το Κύπελλο Ελλάδας και το League –Cup που θα διεξαχθεί στην Κύπρο. (Ο Ολυμπιακός αισθάνεται χαρά που η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Κύπρο). Επίσης, βασικός στόχος της Πειραϊκής ομάδας είναι και η διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Μαντούβαλο στην Κύπρο δεν θα ταξιδέψουν οι διεθνείς με την Εθνική Ελλάδος Γιώργος Στεφάνου και Ανδρέας Φράγκος, ο κεντρικός Ζόρια που συμμετείχε με την Εθνική Κούβας στους Ολυμπιακούς και ο Καναδός Νταφ που επίσης συμμετείχε με την Εθνική Καναδά στην Ολυμπιάδα (οι δυο ξένοι δεν ενσωματώθηκαν ακόμα στα πλάνα του Ιταλού κόουτς F. Gulinelli.

O τιμ –μάνατζερ του Ολυμπιακού ανέφερε ότι ο Ιταλός κόουτς προσπαθεί να βάλει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα άνκαι όπως είπε: «Η ομάδα διαθέτει πολλούς παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα και ο προπονητής και το τεχνικό του τιμ στο οποίο στηρίζουμε πολλά θα περάσουν εύκολα αυτά που θέλουν».