1 SKEET WOMEN
1 SKEET WOMEN
  • Από τις 12 μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στην Κύπρο και ο γ.γ της ISSF!

 

Μαζεμένες εκδηλώσεις και υποχρεώσεις, ακολουθούν τις επόμενες μέρες για τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου, για τους αξιωματούχους της, αλλά και για τους αθλητές της σκοποβολής. Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, έχει συγκληθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας τελετή απονομής μεταλλίων και διπλωμάτων της ISSF σε παράγοντες και εθελοντές που εργάστηκαν για τη διοργάνωση του 3ου Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2015, ενώ τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία είναι προγραμματισμένη η ετήσια τελετή βράβευσης των αθλητών και αθλητριών της ΣΚΟΚ. Παράλληλα, από τις 12 μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, η ΣΚΟΚ θα φιλοξενήσει στην Κύπρο το γενικό γραμματέα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φρανς Σράιπερ.

 

Ετήσια Γενική Συνέλευση

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, θα συνέλθει το ερχόμενο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο κέντρο ΠΑΝΟΡΑΜΑ στη Χοιροκοιτία και σ’ αυτήν θα παρακαθίσουν οι 30 εκπρόσωποι των έξι επαρχιών. Με βάση την ημερήσια διάταξη, οι σύνεδροι θα επικυρώσουν τα πρακτικά της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης, ενώ ο πρόεδρος θα προβεί στον καθιερωμένο απολογισμό των πεπραγμένων και ο ταμίας θα παρουσιάσει τις οικονομικές καταστάσεις. Στο κεφάλαιο «Διάφορα», θα συζητηθούν θέματα που θα κατατεθούν πριν από τη Συνέλευση.

 

Απονομή τιμών

Στη διάρκεια δείπνου που θα παρατεθεί στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ο γενικός γραμματέας της ISSF Φρανς Σράιπερ, θα απονείμει τα διπλώματα και τα μετάλλια της Διεθνούς Ομοσπονδίας, σε άτομα που εργάστηκαν για την άρτια διοργάνωση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής, που έγιναν στη Λάρνακα τον περασμένο Μάιο. Θα τιμηθούν συγκεκριμένα, με το «Μετάλλιο Τιμής» της ISSF, ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας Προκόπης Γαβριηλίδης και ο δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Λουρουτζιάτης. Το αργυρό μετάλλιο της ISSF θα απονεμηθεί στον ταμία της ΣΚΟΚ και αρχιδιαιτητή Κωστάκη Ξενοφώντος, ενώ χάλκινα μετάλλια θα απονεμηθούν στο γ.γ. της ΣΚΟΚ Γιαννάκη Ηρακλέους και στον ταμία του ΣΚΟΛΑΡ Θάσο Φωκά. Τιμητικά διπλώματα θα απονεμηθούν, στο διευθυντή του Τμήματος Αλλοδαπών Αστυνόμο Γλυκέριο Λεοντίου και στα μέλη του ΣΚΟΛΑΡ Σωτήρη Σωτηρίου, Άκη Ιωάννου, Νικόλα Ιερωνυμίδη, Γεώργιο Χριστοδουλίδη, Ανδρέα Λοϊζίδη, Κωνσταντίνο Λοϊζίδη, Εμμανουήλ Παπαδόπουλο και Ηλία Ντρούγκα. Στο δείπνο, πέρα από τους τιμώμενους και αξιωματούχους της ΣΚΟΚ, έχουν προσκληθεί και εκπρόσωποι του ΚΟΑ και της ΚΟΕ.

 

Ετήσια τελετή βράβευσης

Η ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της σκοποβολής, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου στην αίθουσα “Ευ Αγωνίζεσθαι” του Ολυμπιακού Μεγάρου στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση, χορηγός της οποίας είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου, θα βραβευτούν οι σκοπευτές και σκοπεύτριες για τις επιτυχίες τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ, καθώς και τις διεθνείς τους επιτυχίες. Ως «Κορυφαίοι Αθλητές» της ΣΚΟΚ θα τιμηθούν ο Ανδρέας Χάσικος και η Άντρη Ελευθερίου και ως «Κορυφαία Ομάδα» η εθνική σκητ γυναικών, ενώ το «Έπαθλο Ήθους» της Ομοσπονδίας θα απονεμηθεί στην Κωνσταντία Νικολάου. Το «Αριστείον» της ΣΚΟΚ για το 2015 με ομόφωνη απόφαση του δ.σ απονέμεται στη Διεθνή Ομοσπονδία Σκοποβολής ISSF και θα το παραλάβει ο γ.γ. Φρανς Σράιπερ, ο οποίος στην ίδια τελετή θα ανακηρυχτεί και επίσημα «Επίτιμο Μέλος», με εισήγηση του δ.σ και απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

  1. Η εθνική σκητ γυναικών θα τιμηθεί ως η «Κορυφαία Ομάδα», ενώ στην Κωνσταντία Νικολάου (αριστερά) θα απονεμηθεί το «Έπαθλο Ήθους». Ο ταμίας του ΣΚΟΛΑΡ (δεξιά) θα τιμηθεί από την ISSF με το χάλκινο μετάλλιο.

 

  1. Στο δήμαρχο Λάρνακας (αριστερά) και στον πρόεδρο του ΣΚΟΛΑΡ (δεξιά) θα απονεμηθεί το «Μετάλλιο Τιμής» της ISSF, για τη συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής

 

  1. Ανδρέας Χάσικος και Άντρη Ελευθερίου, έχουν αναδειχθεί από το δ.σ της ΣΚΟΚ ως οι «Κορυφαίοι Αθλητές» του 2015

 

 

SONY DSC
SONY DSC

(2) DHMARXOS - PROKOPIS (3) HASIKOS - ANDRI

 

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube