Swim out in the open 2017
Swim out in the open 2017

Όπως ανακοινώθηκε αρχικά οι προετοιμασίες για την  φιλανθρωπική εκδήλωση “Swim out in the open” στις 4 Νοέμβριου στις 9¨30 πμ, προσχωρούν κανονικά .

Η εκδήλωση έχει σκοπό την συλλογή χρημάτων για την βελτίωση και εμπλουτισμό του παιδότοπου στο Ειδικό Σχολείο Λ/σιας, στην Αγλαντζιά.

Το σχολειό αριθμεί 50 παιδιά με ειδικές ανάγκες ηλικίας 10-21, από όλη την Λευ/σια.  Τα προηγούμενα χρόνια το σχολειό λειτουργούσε στην παιδαγωγική Ακαδημία, και μετά στο Γερι, το 2004  ανεγείρονται οι υφιστάμενες  κτιριακές εγκαταστάσεις του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας  στην Αγλαντζιά στις οποίες λειτουργεί σήμερα το Σχολείο. Αυτούσιο το όραμα του σχολείου παρουσιάζεται εδώ:

«Στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας εργαζόμαστε συλλογικά, με αποδοχή και σεβασμό στη διαφορετικότητα, προωθώντας τη σφαιρική ανάπτυξη της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αναγκών του κάθε ατόμου, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση του ως προς:


  • Την ευημερία και ποιότητα ζωής
    • Την αυτονόμηση και ανεξαρτητοποίηση
    • Την κοινωνική ένταξη

Σε αυτή την κολύμβηση αναψυχής όλοι όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν έστω και με χρήση βοηθημάτων (πέδιλα). Η ελάχιστη απόσταση για την 1η κατηγορία είναι 680μ. 

Μέχρι σήμερα οι συμμέτοχες έφτασαν τις 37, και η αποστάσεις που μπορεί να κολυμπήσει κάποιος είναι 680μ, 1360μ, 3400μ, 4900μ. Η συλλογή χρημάτων θα αρχίσει στις 9:30 πμ, και η εκκίνηση για την κολύμβηση θα δοθεί από τον αξιότιμο κύριο Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη στις 10:00 πμ. Ο Δήμαρχος θα κολυμπήσει και ο ίδιος στην εκδήλωση “Swim out in the open”, καθότι  άριστος αθλητής της κολύμβησης.

 

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν :

Α. να  κάνουν μια εισφορά και να κολυμπήσουν για αναψυχή

Β. να χρηματοδοτήσουν ένα δικό τους κολυμβητή / τρια  που θα κάνει την απόσταση

Γ. να επιλέξουν ένα από τους υφιστάμενους κολυμβητές / τριες για να χρηματοδοτήσουν.

Δ.  Να κάνουν μια εισφορά στον Σύνδεσμο Γονέων του Ειδικού Σχολειού Λευ/σιας. Το όνομα του  Λογαριασμού –

Σύνδεσμος Γονέων Ειδικού Σχολείου

Τράπεζα Κύπρου

Αρ. Λογ 357025088862

IBAN CY 8800 20 01 95 0000 357 025 088862

 (χρησιμοποιήστε τον κωδικό «Swim out in the open», όταν κάνετε το έμβασμα)

Η σελίδα μας στο facebook/Swimoutintheopen, (μια λέξη) αναρτά καθημερινά πληροφορίες και νέα για την προσπάθεια των κολυμβητών, και πληροφορίες για την εκδήλωση. Επίσης εάν την επισκεφτείτε μπορείτε , θα δείτε τους υποψηφίους κολυμβητές/τριες που θα λάβουν μέρος.

Μπορείτε ακόμη να κάνετε εγγραφή με το να στείλετε email  στο [email protected].

Οι Εγγραφές λήγουν στις 30.10.2017.

Ευχαριστίες στην εταιρεία Grant Thornton, όπου είναι και ο Μέγα χορηγός, στο  ξενοδοχείο  Harmony Bay, στην Λ/σο, στον χορηγός επικοινωνίας , Goal.com.cy   –    Goal Κύπρου  – Active Radio.

Την εκδήλωση συντονίζει το γυμναστήριο  3DFTS  facebook/3dfts (στην  Λευκωσία).