Fikardou Uphill TT 1 696x332 1
Fikardou Uphill TT 1 696x332 1

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την εποχή και λόγω του γεγονότος ότι οι αθλητές/τριες θα επιστρέψουν στο χώρο απονομών μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους με ποδήλατα μέσω της διαδρομής Φικάρδου-Γούρι-Καλό Χωριό-Κλήρου, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλό να πάρετε στον τερματισμό τα αντι-ανεμικά των αθλητών σας.

 

Επίσης, οι νεαροί αθλητές που πιστεύετε ότι θα ήταν λίγο επικίνδυνο να ποδηλατήσουν προς τον χώρο απονομών (λόγω της σχετικά απότομης κατηφόρας που υπάρχει), θα ήταν καλύτερα να τους μεταφέρετε με αυτοκίνητα.

 

Εναλλακτικά, θα μπορείτε να δώσετε στη Γραμματεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο χώρο εκκίνησης, τσάντα με αντι-ανεμικά των αθλητών σας για να σας τα μεταφέρουμε στο χώρο τερματισμού. Αν επίσης θέλετε  μπορούμε να μεταφέρουμε και νεαρούς αθλητές με αυτοκίνητο προς το χώρο απονομών αν μας ζητηθεί από πριν.

 

Παρακαλούμε ενημερώστε τη Γραμματεία κατά την εγγραφή σας για καλύτερο προγραμματισμό.

Μετά από οδηγίες του Αλυτάρχη του αγώνα, κ. Ευάγγελου Διαμαντίδη, παρακαλούμε σημειώστε ότι:

 

(α) επιτρέπονται ανοικτά πατήματα σε όλες τις κατηγορίες (λόγω του ότι ο αγώνας είναι ανάβαση)

 

(β) δεν επιτρέπεται η προσθήκη βάρους πάνω στα ποδήλατα που είναι κάτω από το όριο (6,8kg), εάν αυτό μπορεί να αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν πρέπει να προστεθεί βάρος θα πρέπει να είναι σε σημεία του ποδηλάτου στα οποία δεν θα υπάρχει τρόπος ο/η αθλητής/τρια να το αφαιρέσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Βάσει των οδηγιών του Αλυτάρχη δεν θα επιτραπεί σε κανένα αθλητή να συμμετάσχει αν δεν τηρούνται τα πιο πάνω.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube