Διευκρινιστική ανακοίνωση ΚΟΑ σχετικά με τα μέτρα για τον αθλητισμό που περιλαμβάνονται στο νέο διάταγμα, ημερομηνίας  20/5/2020
koa 2020

Με την ευκαιρία της έναρξης της αθλητικής περιόδου 2020 – 2021, το Διοικητικό  Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού απευθύνει θερμό αθλητικό χαιρετισμό προς τους αθλητές, παράγοντες, διαιτητές, φιλάθλους και γενικά σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Τα φετινά πρωταθλήματα θα διεξαχθούν κάτω από πολύ  ιδιάζουσες συνθήκες, λόγω κορωνοϊού. Για αυτό  καλούνται όλοι να ακολουθούν πιστά τα σχετικά πρωτόκολλα και να τηρούν τα μέτρα προστασίας για να διεξαχθούν ομαλά και με ασφάλεια οι αγώνες.

Ο ΚΟΑ εύχεται  επίσης και καλεί όπως κατά τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, τηρηθεί  το ΤΙΜΙΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ  με σκοπό την ανάδειξη της αυθεντικής μορφής του αθλητισμού.

Ο Οργανισμός θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών όλων των Ομοσπονδιών, με την ευχή να χαρούμε ανταγωνιστικούς αγώνες με ασφάλεια και αντικειμενικότητα μακριά από αντιπαραθέσεις, αμφισβητήσεις και πράξεις βίας.

ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube