NFL Athens 2019
NFL Athens 2019

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η επιθυμία του κόσμου να πάρει μέρος στο No Finish Line και να προσφέρει στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς δύο εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στον κόσμο, διατέθηκαν και οι 12.000 θέσεις!

Πλέον οι εγγραφές έκλεισαν για τον 90ωρο αγώνα, τον  24ωρο υπερμαραθώνιο Βίκος Ultra Race, το μαραθώνιο αγώνα Nescafé Frappé Marathon και τον οικογενειακό αγώνα μίας ώρας HSBC Family Race.

Μοναδική πιθανότητα να ελευθερωθούν ορισμένες θέσεις και να διατεθούν στους ενδιαφερόμενους, είναι αν κάποιοι απ’ όσους έχουν κάνει ήδη την εγγραφή τους δεν καταβάλουν το κόστος συμμετοχής (όσοι δεν το έχουν κάνουν ήδη) ή δεν εμφανιστούν να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους.

Ωστόσο αυτό θα γίνει γνωστό μετά τις 6 Απριλίου, οπότε θα υπάρξει και νεότερη ανακοίνωση για το αν υπάρξουν νέες θέσεις για διάθεση.

Το No Finish Line της Αθήνας που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα αρχίσει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 19:00 και θα ολοκληρωθεί  την Κυριακή 14 Απριλίου στις 13:00.

Μέσα σε αυτό το διάστημα οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να προσφέρουν χρήματα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν.

Στο πλαίσιο του αγώνα, οι δρομείς μπορούν να προσφέρουν αθλητικά παπούτσια σε καλή κατάσταση, μέσω της συνεργασίας του No Finish Line με το «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+», για το εθελοντικό πρόγραμμα επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών με κύριους αποδέκτες τις κοινωνικές δομές δήμων και τις δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν τα αθλητικά παπούτσια τους (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά) ανεξάρτητα από το μέγεθος, σε σηματοδοτημένο σημείο στο κέντρο παραλαβής υλικού στην αφετηρία του No Finish Line στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος,  συνεχόμενα από τις 10 Απρίλιου και ώρα 12:00 έως τις 14 Απρίλιου μέχρι το πέρας του αγώνα.

Τα παπούτσια πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να μην έχουν τρύπες, τα πέλματα τους να μην έχουν φθαρεί ή ξεκολλήσει και να μην έχουν άλλες αισθητικές αλλοιώσεις.

Μεγάλοι Χορηγοί του No Finish Line Athens είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική και για πρώτη φορά η Mastercard, δύο κορυφαίοι οργανισμοί που δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά που έχουν ανάγκη!

Επίσημοι χορηγοί είναι ο Nescafé Frappé, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και η τράπεζα HSBC. Eπίσημοι πάροχοι είναι τα ζυμαρικά Barilla, η εταιρεία παγωτών Froneri, η Βίκος Cola και η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Toyota.

Mεγάλοι υποστηρικτές του No Finish Line Athens είναι και φέτος η εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Ηerbalife Nutrition, τa φυσικά καλλυντικά Bee Cera, η εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η μπύρα Fix Άνεϋ και η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου.

Επίσημοι Υποστηρικτές είναι το ξενοδοχείο Athens Marriot, o όμιλος Ιατρικό Αθηνών, η φαρμακευτική εταιρεία UniPharma/InterMed, η διεθνείς αλυσίδες καταστημάτων λιανεμπορίου Lidl και Praktiker, η εκτυπωτική βιομηχανία Χαϊδεμένος και το Μπεγνής catering.

Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected].

Για πληροφορίες στο www.nflathens.com και στο www.facebook.com/NoFinishLineAthens


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube