Dimos Larnakas be active 1
Dimos Larnakas be active 1

Ο Δήμος Λάρνακας συμμετέχει στη 2η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία διεξάγεται στην Κύπρο από τις 19 – 25 Σεπτεμβρίου 2016. Στο εν λόγω χρονικό διάστημα ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς, σωματεία και με άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς θα πραγματοποιήσει ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, στις οποίες οι Δημότες θα μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ.
dimos-larnakas-be-active-10Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού ο Δήμος Λάρνακας θα συνεργαστεί με τους ακόλουθους φορείς:
Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τα σχολεία Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο, Med High School, τα Δημοτικά Σχολεία, Δροσιάς, Κιτίου, Καμάρων και το Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας, το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, το Σωματείο Ολυμπιακής Γυμναστικής ΒΥΡΩΝ Λάρνακας, το Larnaca Beach Tennis Club, Mano Cruise, Louis Travel, Hermes Airports, American Academy Institute, Καλαθοσφαιρικό Τμήμα ΑΕΚ, το IPA (International Police Association) και το Nireas Triathlon Club.
Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φορείς για την άριστη συνεργασία και ιδιαίτερα στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, ο οποίος είναι ο Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.
Στόχος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού είναι η αύξηση της συμμετοχής όλων των πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να υιοθετήσουν ένα ενεργό και υγιή τρόπο ζωής.
#BeActive Γίνε και εσύ μέλος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού

dimos-larnakas-be-active-2dimos-larnakas-be-active-4 dimos-larnakas-be-active-3
dimos-larnakas-be-active-5 dimos-larnakas-be-active-6 dimos-larnakas-be-active-7 dimos-larnakas-be-active-8 dimos-larnakas-be-active-9 dimos-larnakas-be-active-11 dimos-larnakas-be-active-12 dimos-larnakas-be-active-13 dimos-larnakas-be-active-14 dimos-larnakas-be-active-15

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports