Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 17 Απριλίου, στη Λεμεσό ο μεγαλύτερος Παγκύπριος διαγωνισμός streetdance & breakdance, HIP HOP SUMMIT 2016 από το Σωματείο Χορού Motion Blue.

Η μέρα ξεκίνησε με τα εξιδικευμένα σεμινάρια χορού από τους καλεσμένους χορογράφους και κριτές Salavtore Capasso και Marco Gentile από Ιταλία και Bboy Re-ski από Ρωσσία. O Salvatore Capasso έχει βραβεύσει τον καλύτερο χορευτή από τα σεμινάρια, με υποτροφία για τα μαθήματα χορού στο Whes Dance Convention 2017 στην Ιταλία.

Νικητές της βραδιάς στην κατηγορία Mix Style Battle (Juniors) αναδείχθηκαν οι Kidsick από Λεμεσό, στην κατηγορία crew vs crew hip hop, οι Lil’ Streetbeats από Λεμεσό και στο Crew vs Crew bboying, αναδείχθηκαν οι Bassick Crew από Λεμεσό.  Στην κατηγορία χορογραφίας οι Creative Masters από Λευκωσία πήραν τη πρώτη θέση και μετά ακολούθησαν οι V.I.P και οι LMC Juniors από Λευκωσία στη δεύτερη & Τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η βραδιά τελείωσε με το 1vs1 Bboying και νικητής ήταν ο Bboy Sharky. O Ιταλός κριτής Marco Gentile βράβευσε τον Bboy Drain και την Bgirl Dubby ως τον καλύτερο bboy και την καλύτερη bgirl της βραδιάς δίνοντας τους μερική υποτροφία για το 6ήμερο εργαστήρι χορού Massive Camp στην Ιταλία.

Χορηγοί & Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι: SHARK ENERGY DRINK, ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου, CDB Bank, Pizza Mia, CopyShop, Cypronetwork Consultancy Group, Olympic Residence, ΑΝΤ1 tv, ANT1 fm, ANT1iwo.